Nova životna etapa očekuje 2024. godine pripadnike nekoliko znakova kineskog horoskopa i postoji velika verovatnoća da će se na testu trudnoće pokazati dugo očekivane lepe vesti.

Astrolozi sugerišu da će dame rođene u godinama Zeca, Zmije i Petla, imati u godini Zelenog Zmaja najpovoljnije uslove za trudnoću. Radosni zvuk dečjeg smeha uskoro će ispuniti njihove domove.

Zec

Za dame rođene u godini Zeca, Zmaj, koji simbolizuje 2024. godinu, donosi veoma pozitivne vesti.

Privatni odnosi imaće apsolutnu prednost, dok će polje karijere biti manje značajno tokom ove godine.

Pojava Drvenog Zmaja signalizira značajne promene za žene Zečeve, posebno u pogledu porodičnih poslova i odnosa.

Godina u sebi nosi ogroman potencijal za ključne trenutke i važne događaje.

Dame očekuju duboke emocionalne transformacije, a Zečevi će pronaći snagu da se oslobode uticaja toksičnih ličnosti iz okruženja.

Takođe, mogući su pozitivni rezultati testa na trudnoću, a samci mogu pronaći ljubav svog života i razmišljati o osnivanju porodice.

Foto: Informer

 

Zmija

Zmije su poznate po svojoj mudrosti i prilagodljivosti i imaju jedinstvenu priliku da uđu u novu fazu života.

Uticaj Zmaja podržava njihovu smirenost i snažnu intuiciju. Ovo je pogodan period za planiranje porodice, pretvarajući san o roditeljstvu u blaženu stvarnost.

Žene Zmije spremne su da postanu izuzetne majke.

Znaju da odvoje potrebno vreme za donošenje značajnih odluka i često se odlučuju da zasnuju porodicu u zrelom dobu, kako bi svojoj budućoj deci obezbedili najbolje uslove.

Brak postaje ključna prekretnica za ove dame često ih navodi da daju prioritet stvaranju udobnog doma, u odnosu na ambicije u karijeri.

Foto: freepik

 

Petao

Osobe rođene u znaku Petla očekuje bitna godina, sa značajnim promenama na horizontu, posebno na planu privatnog života.

Ove dame su predodređene da budu neverovatne majke. Zbog ogromne ljubavi koju poseduju, dete smatraju kamenom temeljcem svojih života.

Njihov strog pristup roditeljstvu proizilazi iz želje da deci usade najvažnije vrednosti i vrline.

Predstavnici ovog znaka su spremni da se žrtvuju za svoju porodicu, pa postaju brižne majke, prepune ljubavi za svoje čedo.


Ženo, pa ti uopšte ne stariš! Demi Mur zadivila sve modnom kombinacijom (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst