Ana je pobesnela nakon što je Ivan Marinković izneo u emisiji detalje iz njenog privatnog života.

Ana Ćurčić odlučila je da tuži Ivana Marinkovića nakon niza optužbi koje je izneo na njen račun u emisiji “Narod pita”. Osim svađe koja se desila pre toga isto u pomenutoj emisiji, bivši rijaliti učesnici su zaratili i van kamera. 

Foto: E-Stock

 

– Tačno je, prikupljamo svu dokumentaciju i dokaze i advokat će proslediti nadležnim organima. Svašta je pričao, posle je i na društvenoj mreži Instagram nastavio da objavljuje svašta nešto. Odmah sam kontaktirala advokata nakon toga i spremamo sve, a postoji i snimak – rekla je Ana Ćurčić.

Podsetimo, i Anina prijateljica, Zorica Marković prijavila je policiji Ivana Marinkovića zbog uvreda i pretnji koje joj je uputio iste večeri, a koliko je okršaj bio žestok, govori i činjenica da se obezbeđenje umešalo, kako ne bi došlo do većeg sukoba. Pevačica se, kako navode mediji oseća ugroženo i zabrinuto za svoju, ali i bezbednost svojih sinova Dejana i Ilije.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

 

– Zorica se plaši za svoju i bezbednost svoje dece, svojih sinova, jer je Ivan svima javno i na najgori način pretio. Zorica se plaši da bi on ili neko od njegovih “fanova i podanika” koji ga godinama prate kroz razne rijaliti formate mogao da naškodi njoj i njenoj deci. Zorica je tražila zabranu prilaska, to dokazuje koliko je ozbiljno shvatila sve što je Marinković izgovorio. Takođe, na ruci ima povredu od te noći, kada su se sukobili u studiju – ističe sagovornik blizak pevačici.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst