Aleksandra Prijović koja je za 29. septembar zakazala veliki solistički koncert u “Štark Areni”, danas je okupila ogroman broj novinara i saopštila važnu informaciju.

Pevačica je sa osmehom na licu stigla na konferenicju za novinare, a moderatorka je sopštila da će Aleksandra Prijović održati i drugi koncert u “Štark Areni” za koji je danas počela prodaja karata.

Foto: Foto Zoran Sinko

 

– Hvala svim ovim ljudima koji su svih ovih godina uz mene i nemojte da mi zamerite što sam svih ovih meseci, moram da ponovim još jednom, govorila da će doćči trenutak… Znate da se ja ne pojavljujem često, ali sam čekala povod, vredno sam radila sve ovo vreme – kazala je Aleksandra koja se i raspalakala.

Foto: Foto Zoran Sinko

 

– Danas nisam htela da se slikam sa ovim suzama da ne bude da plačem, ali ne vredi – dodala je Aleksandra koja se rasplakala zbog činjenice da će je rasprodala sve karte za prvi kocert i da je najavila drugi.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Videla jedan kauč u sobi i pobegla! Gledateljka otkrila zbog čega je Anđela ostavila Zvezdana

sledeća vest

Originalni tekst