Folk pevačica napravila pometnju ispred policijske stanice

Aleksandra Prijović proteklih meseci izaziva veliku pažnju koncertima koje je održala širom celog regiona, a ona je na svakom izgledala perfektno. Međutim, ekipa „Paparzzo lova“ nedavno ju je usnimila tokom obavljanja svakodnevnih obaveza, te se može videti kako Prija zapravo izgleda.

Foto: Youtube printscreeen

 

Ona je jednom prilikom kući došla u ranim jutarnjim časovima sva rasčupana, a nakon što je odspavala, istog toga dana izašla je s majkom Borkom Mihajlović veoma uredna i doterana.

Foto: Youtube printscreeen

 

Nakon kraće vožnje po Novom Beogradu i odlaska na pumpu, Aleksandra se zaustavila ispred policijske stanice ostavivši automobil i majku u njemu.

Foto: Youtube printscreeen

 

Nepropisno parkirano vozilo Aleksandre Prijović odmah su uočili policijski službenici koji su reagovali po službenoj dužnosti. Međutim, razgovarali su samo s pevačicinom majkom koja je bila iznenađena što joj uopšte prilaze. Ali su predstavnici organa reda samo radili svoj posao i prišli su da upozore Priju i njenu mamu da ni one ne mogu automobil baš svuda da parkiraju.

Sandra Afrika zapevala na Prijinom koncertu, detonirala Hrvate! Pokazala neviđeno telo i tange, a u hotelu je dočekali s tortom (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst