Vidno raspoložena, pjevačica je iz svoje dnevne sobe organizovala mini koncert i u Instagram pričama pjevala refrene poznatih pjesama koje su joj fanovi naručivali. Ono što je iznenadilo Mariju jeste što se u moru pjesama koje je pjevala nije našla nijedna njena, već mahom stare narodne pjesme, koje Šerifovićeva kažu izvodi bolje od originala.

Na njenom profilu na ovoj društvenoj mreži nizali su se hitovi poput “Požuri ljubavi“, “Konja vrana i zlatni sat dajem“, “Dočekaj me sa osmijehom“ koje je pjevačica maestralno izvela ali i par stranih pjesama na engleskom i francuskom jeziku.

Međutim, od strane jednog pratioca stigao je muzički zahtjev koji Marija ne neki način nije mogla da ispuni. On je tražio da Marija otpjeva bilo koju pjesmu svoje koleginice Aleksandre Prijović, na šta je ona odgovorila:

“ Mislim da je bolje da Aleks Prijović nama otpjeva evo meni i vama moju omiljenu pjesmu sa njenog novog albuma “Javno mjesto“, s toga Aleks izvoli“, rekla je pjevačica i tagovala Priju koja je u rekordnom roku ispunila Marijinu želju.

Prija je u toku sinoćnjeg nastupa zapjevala pjesmu “Javno mjesto“ i označila Mariju uz emotikon srca, što je baš obradovalo pop pjevačicu koja je odmah i podijelila taj snimak na svom profilu.

(express/grandonline)

The post Prijovićka ispunila želju Mariji Šerifović, pjevačica oduševljena potezom koleginice appeared first on Express.

Original Article