Aleksandra Prijović na nekoliko svojih koncerata izvela je na binu i sina Aleksandra i upoznala ga s javnošću, a dok je pevačica vredno radila o njenom sinu brinule su bake Borka i Zorica koje su veoma vezane za mališana. Zorica je protekloh dana pokazala šta je kupila malom Aleksandru i sve oduševila.

Aleksandar je istopio mnoga srca kada se Priji pridružio na bini, a u trenucima kada su roditelji imali obaveze i nije mogao da bude uz njih, a čuvala ga je upravo baka.

Foto: Instagram prntscreen/zo_na_ny

 

Zorica često deli predivne i emotivne trenutke sa unukom putem društvene mreže Instagram, tako je i sada pokazala kako provode ove zimske dane.

Foto: Instagram prntscreen/zo_na_ny

 

Aki, kako mu Prijovićeva tepa, je dobio prvi album za sličice, što je najveća radost gotovo svakog deteta, pa je sreću podelila i ona.

– Prvi album – napisala je Zorica Nakić i dodala emotikon crveno srce.

Foto: Instagram prntscreen/zo_na_ny

 

Osim toga, vidimo i druge igračke oko njega, a Zorica ga je krišom slikala kako lepi sličice, gleda crtaće i ručka, i time svima pokazala njihovu malu bajku u kojoj očigledno jednako uživaju.


Janjuš otišao u Prijepolje da sahrani brata: Komšije otkrivaju šta se dešavalo u domu rijaliti učesnika i njegove bivše supruge nakon tragedije

sledeća vest

Originalni tekst