Muzička zvezda će za samo dva nastupa u Crnoj Gori inkasirati tričavih 160 hiljada evra.

Aleksandra Prijović zasela je na tron balkanske muzičke scene i trenutno je najtraženija pevačica kako u regionu, tako i u Crnoj Gori, gde se letnja sezona uveliko zahuktava.

Mlada muzička zvezda će u najvećem klubu na Crnogorskom primorju pevati dva puta ove godine, a od tih nastupa će, koje će raditi na određeni procenat od prodatih karata, zaraditi tričavih 160 hiljada evra.

Foto: E-Stock

 

– Priji trenutno niko ne može da priđe po popularnosti u Crnoj Gori. Svi se otimaju za nju, ali ona je rešila da ove sezone ima minimalni broj nastupa kako bi se malo odmorila od svoje aktuelne koncertne turneje, ali i kako bi napunila baterije za nastavak turneje koji je čeka tokom leta i jeseni – priča izvor, pa dodaje:

Foto: IM Live Production

 

Iako bi bez problema mogla da napuni najveći klub u Budvi i pet noći zaredom, ona će tamo pevati dva puta – jednom u julu i jednom u avgustu. Isto kao i prošlog leta. Prija će u tom klubu raditi na procenat od prodatih karata, a kako je cena ulaznice ove godine 30 evra, unutra može da stane oko 4.500 ljudi, a samo od prodaje će biti zarađeno 135.000 evra po noći pevanja. Njoj će od toga pripasti skoro 80.000, a ostalo će otići na troškove, kao što su rentiranje dodatnog ozvučenja i efekata – ispričao je sagovornik Kurira.

sledeća vest

Originalni tekst