Vesna ne objavila sliku sa Aleksandrom i obratila joj se emotivnim rečima.

Pevačica Aleksandra Prijović je proteklog vikenda održala koncert u Varaždinu, a specijalna gošća joj je bila koleginica, Vesna Đogani

Nakon koncerta, Vesna je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa Aleksandrom i otkrila informaciju za koju javnost nije znala. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Mi volimo nju, ona voli nas. Ja kada sam je prvi put čula na takmičenju „Zvezda Granda“, rekla sam: „Ova mala će biti zvezda!“ Ona je kaže, plakala uz moju „Znam ja“, kada je bila tužna zbog prve simpatije. Ljubav i poštovanje, podrška, prijateljstvo! – napisala je Vesna i zahvalila se svojoj koleginica jer je Đoleta i nju pozvala na svoj koncert: 

– Hvala Beko, što smo još jednom bili tvoji specijalni gosti. Na tvojoj fenomenalnoj turneji koja je sve druge stvari stavila u drugi plan. Zajedno smo jače!

Tokom koncerta, Aleksandra je i sama potvrdila da je posebne emocije vežu za pesmu „Znam ja“, koju je otpevala zajedno sa Vesnom. 

Svekrva Tanje Savić došla u Srbiju! Pevačica ugostila Mukijevu majku kako dolikuje, evo gde ju je odvela pre odlaska u Dubai

sledeća vest

Originalni tekst