Aleksandra Prijović važi za jednu od najuspešnijih pjevačica mlađe generacije. Prethodna godina je za nju bila i više nego uspješna, počela je sa albumom „Zvuk tišine“ koji je oborio sve rekorde slušanost na muzičkim platformama, a prva je učesnica „Zvezda Granda“ koja je zakazala koncert u Štark Areni.

Mlada pjevačica već dugo nema slobodan dan kada su u pitanju nastupi, za svaki njen koncert se traži karta više, a Aleksandra je sa bendom pripremila i poseban repertoar koji izvodi.

Poseban akcenat stavila je na izvođenje emotivnih balada svojih kolega, koji u njenoj ineterpretaciji zvuče maestralno. Dokaz tome su i videi koji kruže na društvenim mrežama, a u tim snimcima se vidi koliko je Aleksandra publiku očarala svojim glasom i energijom.

Tako je nedavno isplivao video sa jednog koncerta gdje Prijovićka pjeva čuveni hit „I sad me po tebi poznaju“, a publika sa pažnjom i posebnom emocijom prati pjevačicu.

@lukamakso #aleksandraprijovic #fyp #foryou ♬ original sound – Luka Maksimovic


Komentari na društvenim mrežama su se samo nizali, a publika je saglasna da Prija pjeva bolje i emotivnije nego ikada prije i da svojim magičnim izvođenjima mnogima natjera suze na oči.

-„Jedna jedina“, „Najbolja si“, Bravo Prijo kraljice“, „Ovo je najemotivnije izvođenje ikada“ – samo su neki od komentara ispod snimka.

(express/grandonline)

Originalni tekst