Popularna pevačica nakon koncerata u velikim halama, odlučila da se lati mikrofona nasred parka u Bosni i Hercegovini

Aleksandra Prijović održala je ogroman broj koncerata u okviru turneje „Od istoka do zapada“, a poslednje nastupe imala je u hali „Borik“ u Banja Luci. Pevačica u ovom gradu održava ukupno tri koncerta zbog čega tamo boravi s porodicom.

Foto: ATA Images

 

Aleksandra je juče šetala ulicama Banja Luke sa sinom Aleksandrom, a u jednom trenutku naletela je na ulične svirače koji su joj ponudili mikrofon da nešto otpeva. Na opšte iznenađenje, Aleksandra je pristala, ali nije zapevala nijedan svoj hit već dečiju pesmicu „Zakleo se bumbar“. Njoj je u tome pomogao sin koji je pevao u duetu s mamom. 

Ovo je raznežilo mnoge, a neko je čak i snimio trenutke opuštanja popularne pevačice koja ne prestaje da peva čak ni kada je van velikih hala.

Inače, Aleksandra Prijović je u Banja Luci tokom prvog nastupa na sceni morala nakratko da prekine koncert nakon što je jednoj devojci u publici pozlilo.

U trenucima dok se dvorana Borik tresla uz njenu pesmu “Dam, dam”, pevačica je videla šta se dešava na nekoliko metara ispred nje i hitno odreagovala.

Dragana se oglasila iz dvorca, objavila nove fotografije! Pevačica čestitala praznik, a u pozadini 5 ganc novih limuzina

sledeća vest

Originalni tekst