Aleksandra Prijović ruši sve rekorde novim studijskim albumom “Devet života”, za koji muzički znalci već sada kažu da je album godine, a kako ističe da kada je posao u pitanju, odavno prepustila svom suprugu Filipu Živojinoviću, koji ima pravi njuh za hit

Lepa Prija već mesecima uveliko radi na pripremi novog projekta kojim je obradovala publiku i fanove, ali se sprema i za solistički koncert u okviru njene turneje “Od istoka do zapada”, koja startuje u septembru.

 – U poslednjih par meseci skoncentrisala sam se na posao, da pripremim sve ovo što sledi i album, Arenu… Ne viđam se često sa novinarima, ali gde god da krenem, vi ste tu (smeh).

Foto: ATAIMAGES

 

Aleksandra Prijović kaže da je svom suprugu Filipu Živojinoviću dala ovlašćenje da bira za nju, jer ima pravi njuh za hit, a i sam je autor brojnih Prijinih hitova.

– Vremenom sam shvatila da sve što kaže, to stvarno tako i bude, da treba da mu verujem. On je stvarno u 99 odsto slučajeva pogodio i znao da odabere pesmu. Zato kada biramo pesme, bude sigurno između pedeset i sto pesama na slušanju, nekad i više.

Foto: ATA Images

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst