Popularna pevačica na koncertu u Osijeku ponela isti komplet kao pop diva zimus

Retki su oni estradni umetnici, pa čak i svetske zvezde, koje u nekom momentu nisu iskopirale Jelenu Karleušu koja suvereno vlada srpskom modnom scenom i uvek je prva koja ponese neki modni dodatak. Ovoga puta ju je iskopirala i Aleksandra Prijović koja je na svom četvrtom koncertu u Osijeku obukla „dolče i gabana“ komplet, isti koji je Jelena nosila još zimus. 

Foto: Instagram prntscreen

 

Prija je na sebi imala haljinu od 1.450 evra, čizme od 1.150 i rukavice od 500 evra, a sličan model imala je i Karleuša koja je umesto haljine nosila kratki kombinezon i u svojoj kombinaciji izostavila rukavice. 

Foto: Instagram prntscreen

 

Iako Prija u poslednje vreme dobija samo pohvale na račun svojih skupocenih stajlinga na aktuelnoj turneji „Od istoka do zapada“, izgleda da je njenom timu i njoj opet ponestalo mašte, pa su se inspirisali još jednim Karleušinim autfitom, kao što je to već jednom bio slučaj.

„Mala od skandala“ provokativnu tigrastu kombinaciju nosila je zimus na jednom od svojih nastupa. Tako je Jelena tada zablistala u animal printu brenda „dolče i gabana“ od glave do pete: tigraste gaćice platila je 695 evra, top u istom printu 895 evra, dok je za čizme do kuka iskeširala 1.150 evra.

Foto: Instagram prntscreen

 

Karleušu smo do sada gotovo uvek mogli da vidimo u izazovnim kombinacijama, dok Prijovićeva retko nosi ovakve odevne komade, te je mnoge iznenadilo što se ona odlučila na ovakav korak.

Foto: Instagram prntscreen

 

Podsetimo, JK i Prija su se nedavno srele u jednom beogradskom restoranu, a Jelena je nakon toga imala samo lepe reči za nju:

– Prija je izuzezetno prijatna žena koja mi je prišla s puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitinu i neodoljivo me podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac, koje su isto tako megafine u komunikaciji sa mnom. Šta da kažem, sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj). I da me tim „mac mac“, pristupom potpuno razoružaju. Da sam muško, vrtela bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, ovako imaju svu moju podršku – napisala je Jelena u svom stilu.


Anđela ne prestaje da se ponižava: Šparavalo ne dozvoljava Bojani da raskine sa njom, histeriše i kuka na sav glas (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst