Folk pjevač Aca Lukas i njegova bivša supruga Sonja, zvanično su se razveli prije tačno četiri godine, ali zbog kćerke Viktorije, koju su dobili u braku, ostali su u korektnim odnosima i čini se da su jednako angažovani oko njenog odrastanja.

Viktorija Vuksanović u avgustu puni 12 godina, a njena mama nedavno je podijelila nekoliko novih fotografija i još jednom nas uvjerila da djevojčica neodoljivo podsjeća na poznatog pjevača.

Na društvenim mrežama rijetko možemo da vidimo fotografije njihove kćerke koja je baš porasla, a već je odabrala i sport koji voli, pa tako dosta vremena provodi na hipodromu, gdje samouvjereno jaše konja kojeg je od tate dobila prošle godine za rođendan.

– To je moja najveća ljubav svih vremena. To je osoba koja se pojavila i meni donijela vrstu ljubavi za koju nisam znao. Imam četvoro djece, sve ih volim, ali ona mi se pojavila u životu kad nisam znao da mi je to trebalo. Samo sam dobio novi dio života. Ja kad gledam nešto na televiziji o odnosu oca i kćerke, ja se rasplačem – pričao je iskreno pkevač u emisiji “Premijera – vikend specijal”.

(Express/hellomagazin.rs)

Originalni tekst