Pevačica Katarina Grujić pojavila se večeras na festivalu u Vrnjačkoj Banji.

Pevačica je ovom prilikom progovorila o mladim zvezdama u usponu.

Nemam nista protiv pevača novije generacije koji počnu kao influenseri. Svi koji traju traju s razlogom. I ja koristim mreže, ali ne i TikTok, koji bi volela da znam da koristim, na Instagramu me niko me muva to ne obraćam pažnju.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Dotakla se i svog braka sa fudbalerom Markom Gobeljićem, za koji se u poslednje vreme često u medijima piše da je u krizi. 

Suprug mi je podrška nismo ljubomorni, ne svađamo se nikad, čak ni za sitnice. Priča se da imamo krize ali to nije tačno, ne utiče na nas jer znamo da je laž. Ni ja nisam ljubomorna ni on, sami smo se birali.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(VIDEO) On je glavni muzičar na slavljima kod Đokovića i Jokića! Otkriva sve njihove tajne: Novak je kao špricer, Nikolinu patiku još čuvam!

sledeća vest

Originalni tekst