PEVAČ Amel Ćeman Ćemo u jednoj emisiji otvorio je dušu o svom teškom detinjstvu, odrastanju u Beranama, radu u bolnici ali i dolasku u Beograd.

ПРЕЖИВЉАВАЛИ СМО: Ћемо о животу са Миленом Ћеранић са само 200 евра

Foto: Pritnskrin Instagram/cemo_cemo_official

On je ispričao kako je upoznao Milenu Ćeranić sa kojom je živeo sedam i po godina, a sa kojom je i danas u bliskim odnosima.

Foto: Privatna arhiva

– Na početku mog života u Beogradu sam upoznao Milenu Ćeranić, ona je dolazila da peva u “Top Najtu” dve subote, odmah smo se uklopili i ušli u priču. Rekla mi je da traži stan, a tada su stanovi bili skupi. Ja kažem da tražim i ja i ona me pita da li bi mi smetalo da nađem stan pa da budemo cimeri. Mi smo tako postali cimeri iz nužde, kada smo malo radili i malo zarađivali. Rasli smo zajedno u tom poslovnom smislu, a kada smo počeli da zarađujemo bolje i kako smo sazrevali tako su rasli i apetiti. Mi smo sedam i po godina bili cimeri – rekao je Ćemo.

Stan su našli na Vračaru, a pevač nam je otkrio kako su uspevali da skupe novac za kiriju.

Foto: Z. Jovanović Mačak

– Radio sam za 50 evra, petkom ako ima posla dobijem pare, ako nemam ne dobijem, a subotom dobijem honorar. Stan je tada bio 400 evra, ja uglavnom petkom ne dobijem novac, i zaradim 200 evra mesečno. Treba da se plati infostan, struja, preživljavali smo. Nikada nismo bili gladni, bilo je tu nekada i bakšiša, ali naučiš da kalkulišeš. Nije mi strano da živim ni sa 20 evra nedeljno ni sa 2.000 evra. Jako mlad sam saznao da sreća nije para puna vreća, još dok sam živeo u Crnoj Gori.

Pevač je otkrio i da je više kuvao od Milene kada su živeli zajedno.

BONUS VIDEO:

REČ “EKSKLUZIVA” IMA MNOGO ZNAČENjA | Sa zvezdama na ti | Br. 19 | Jelena Bašić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst