Sinoć je bila burna noć u „Eliti“, a neki učesnici su odlučili da uplove u vezu.

Sinoć se održala emisija „Pitanja novinara“ i „Vanredno ubacivanje“, nakon kojeg je „Elita“ postala bogatija za nekoliko učesnica koje su spremne da pomrse konce.

Kao i uvek, novinari su postavljali škakljiva pitanja, a nakon emisije, svi su jedva dočekali da utonu u san. Međutim, ne i parovi.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

Naime, Ana Spasojević, koja je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka, popustila je pred šarmom Danijela Dujkovića Munjeza sa kojim je na kraju završila u krevetu grleći se.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

U jednom trenutku počeli su strasno da se ljube, pa možemo zaključiti da je dečko definitivno pao u zaborav.

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

sledeća vest

Vesti

Devojka pitala Srbe koje poslove nikad ne bi mogli da rade: Na spisku jedno ključno zanimanje Srbi piju više piva nego mleka! Ali, ne znaju razliku između bezbednog i kvalitetnog

Društvo

Srbi piju više piva nego mleka! Ali, ne znaju razliku između bezbednog i kvalitetnog

Od početka godine, prema evidenciji baze NEPRO, sa rafova u radnjama povučeno je više od 80 artikala. Profesorka fizičke hemije Svetlana Stanišić kaže za RTS da povlačenje proizvoda ukazuje da funkcioniše sistem kontrole i ističe da ono što je bezbedno ne mora da znači da je dobro. Portošači imaju pravo na povraćaj novca ako se neki proizvod proglasi nebezbednim, račun nije neophodan, rekla je Vesna Perinčić iz Republičke unije potrošača.

Deca nam imaju odnose pre 12. godine! Ovo je rešenje - izjava stručnjaka šokirala roditelje

Društvo

Deca nam imaju odnose pre 12. godine! Ovo je rešenje – izjava stručnjaka šokirala roditelje

Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ starosna granica za stupanje u seksualne odnose kod adolescenta značajno je opala. Prema istraživanju Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“, 16,9% učenika prvog razreda srednjih škola već je imalo seksualne odnose, a alarmantnih 22,6% njih imalo je svoje prvo seksualno iskustvo pre 12. godine!

Važne vesti za buduće roditelje! Ako dobijete prvo dete posle ovog datuma država vam uplaćuje 500.000 dinara! Evo ko će dobiti sve pare odmah, a ko na rate Očekuje se popodnevni kolaps na putevima Srbije: Oglasili se iz AMSS

Originalni tekst