Dalila Dragojević poželela emisiju svog kolege Ognjena Amidžića, pa otkrila i šta joj je najveća želja u predstojećoj godini.

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka Dalila Dragojević, otkrila planove za Novu godinu, ali i manje poznate detalje iz života.

Foto: Instagram printscreen

 

Dalili je najveći san da se ostvari u ulozi majke:

– Svakako da bih volela da se ostvarim kao majka, meni to nije želja od sad već od kako sam stasala u neku ozbiljniju devojku koja može da bude razumljivija i oduvek sam imala taj neki majčinski instinkt i volela sam decu uvek i od svojih rođaka, uvek sam se igrala sa njima i kupovala im stvari, presvlačila i hranila. Kada ću se ostvariti to samo dragi Bog zna ali sam sigurna da ću biti najbolja majka na svetu – rekla je Dalila, pa priznala koji izlazak u 2023. će joj najviše ostati u sećanju.

Foto: Printscreen

 

– Jesam bila ljubitelj noćnog života ali to mi je sve bilo izduvni ventil kako bi neke stvari kako bi neke stvari koje sam preživela zaboravila i onda sam mislila kako će ti izlasci da mi malo poprave raspoloženje i da ću prestati da razmišljam o problemima ali je to sve bilo kontraproduktivno. Dešavalo mi se da se posle svakog izlaska kad se vratim kući loše osećam, smrdela sam na onaj dim i bilo mi je loše. Pokušavala sam sve to da smanjim ali znate kakvo je društvo ajmo vamo, ajmo tamo i onda ja odem da ispoštujem ali sam na kraju to sve batalila i posvetila se više sebi što je bila najbolja odluka koju sam donela. A izlazak koju ću najviše pamtiti je sigurno Marijanin rođendan kad su dojavili bombu na splav, a mi samo što smo joj čestitali rođendan i onda se desila evakuacija pa smo vreme posle toga proveli u kolima i stvarno je bilo u isto vreme jezivo ali i zanimljivo.

Bivša zadrugarka otkrila je i da ima novog partnera, ali ga krije od očiju javnosti:

– Mogu ja da otkrijem ime ali ne želim jednostavno, ljudi nagađaju pa neka i dalje nagađaju, želim o svom privatnom životu da ćutim, ne želim to da spominjem, privatnost čuvam za sebe, to sam naučila iz prethodnih grešaka tako da ćutaću da se to ne bi pokvarilo – rekla je Dalila, a zatim otkrila koju bi emisiju sa Pink televizije volela da vodi, kada bi mogla da bira:

Foto: Youtube printscreen

 

– Pa preuzela bih Amidži od Ognjena, njega zaista mnogo volim i poštujem i divim se njegovoj karijeri i njegovom uspehu i negde je čovek koji je uvek nasmejan i zabavan tako da kad bih mogla da preuzmem to bi bila njegova emisija.


Vera Matović potkačila Lunu Đogani:

sledeća vest

Originalni tekst