Poznati tiktoker Andrija Milivojević Vajvai (Wajwai) navodno je pretučen pre nekoliko večeri u Smederevu. Razlog za napad još uvek nije poznat, a ne postoji ni informacija da li će ovaj događaj dobiti sudski epilog.

Sa njim su to veče, u blizini muzeja, bili njegovi drugovi i kolege, tiktoker Mihael Ibranović Mihalhere iz Hrvatske, jutjuber Miloš Šarić Šarke i sin Mikija Panjkovića, jutjuber i frizer Vojislav Panjković, piše Kurir.

Kako saznajemo, jedino je Vajvai dobio batine, ali nije poznato zbog čega. Poznato je samo da su to veče s njim u društvu bili i njegovi prijatelji, Šarki, Mihaelhere i Vojislav Panjković.

Detalji brutalnog prebijanja zabeleženi su i mobilnim telefonima, pa tako postoje i snimci i slike ovog neprijatnog događaja.

Tiktoker je prvo negirao da se ceo događaj dogodio, ali nakon saznanja da postoje video-zapisi, dao je izjavu medijima: „Ništa se nije desilo. Nemam nikakvih povreda, ni ja, ni prijatelji. Ne znam zašto su nas napali. Ne bih da pričam o tome, voleo bih da se snimci ne objavljuju“, rekao je Andrija.

Wajwai je popularnost stekao snimajući video-materijale za Tiktok, gde ima preko 700.000 pratilaca.

Prelepu TikTokerku muškarci obožavaju dok ne kaže svoje godine

Original Article