Preteći grafiti na kući potpredsednika SSP

0
64

Preteći grafiti na kući potpredsednika SSP

Na kući potpredsednika Stranke slobode i pravde Dejana Bulatovića u Batrovcima kod Šida osvanuli su preteći grafiti, saopšteno je iz ove stranke.

Neki od grafita na kući Dejana Bulatovića Foto: SSP
Neki od grafita na kući Dejana Bulatovića Foto: SSP

Kako se navodi u saopštenju, grafite je videlo i Bulatovićevo maloletno dete koje je plakalo i treslo se od straha.

„Onima koji su mu grafitima mržnje išarali kuću Dejan Bulatović je već oprostio, a Stranka slobode i pravde od režima zahteva da prestane da maltretira ljude samo zato što drugačije misle“, navodi se u saopštenju.

Stav redakcije

Igra na ivici

MUP je saopštio da preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti povodom pretećih grafita koji su tokom protekle noći ispisani na kući potpredsednika Stranke slobode i pravde Dejana Bulatovića u Batrovcima kod Šida, saopšteno je iz MUP. Policijski službenici, kako se navodi, intenzivno rade na rasvetljavanju ovog slučaja.

Stranka slobode i pravde se u saopštenju, zahvalila policiji na profesionalnoj reakciji.

Pokret slobodnih građana je najoštrije osudio ovaj napad i pružio punu podršku Dejanu Bulatoviću, potpredsedniku Stranke slobode i pravde, i njegovoj porodici, čija je porodična kuća noćas ispisana grafitima.

PSG ocenjuje da je napad posledica višegodišnje satanizacije svih predstavnika opozicije čiji je cilj zastrašivanje i ukidanje slobode političkog delovanja.

„Zahtevamo da nadležne institucije hitno istraže, pronađu i privedu pravdi one koji su izveli ovaj napad“, navodi se u saopštenju PSG.

Pre nekoliko dana uvredljivim plakatima bila je izlepljena osnovna škola koju pohađaju deca lidera SSP Dragana Đilasa.

Izvor: Insajder

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.

Original Article