Stomaolog i MMA borac Amer Džekmen iz Sarajeva napustio je “Survivor”. Još prije nekoliko dana niko nije ni pomislio da bi Amer mogao biti nominiran za duel, a unhappy je duel i izgubio od Marine. Ovo je izazvalo veliko izneđenje čak i kod crvenog tima.

Protiv kapitena plavog tim su se okrenuli skoro svi, tako da je većinom glasova izglasan za duel. Amer je pokušao da objasni šta se desilo, ali i ta ukaže na postojanje klanova među saigračima.

Foto: Nova

– To su dvije struje i ako niste u jednoj od tih struja bit ćete izglasani. Denis je večeras dobio glas što znači da je vrlo lako za pretpostaviti šta će biti na sljedećem plemenskom vijeću. Dat ću sto posto od sebe u duelu. Rekao sam joj ako se nađemo u duelu, želim da i ona da sto posto i da najbolji ili najbolja pobjedi – rekao je Amer. 

Nakon što je izgubio duel, Amer se obratio svom timu.

– Živio sam ovu avanturu punim plućima i miran idem kući. Nisam mislio da će ovako brzo završiti, ali možda sam naučio lekciju koju sam trebao naučiti. Bilo mi je drago da budem kapetan plavih, nisam osjećao pritisak zbog toga, smatram da sam dobro nosio tu ulogu, da sam se dobro pokazao, a tim će vidjeti kako će biti bez mene – rekao je Amer te plemenu poručio da će pamtiti samo lijepe trenutke.

(Declare/ 24sata)

Originalni tekst