Danica Crnogorčević je sinoć javno pružila podršku Breskvici pred takmičenje „Pesma za Evroviziju“, a sada se Anđela oglasila na Instagramu, vidno oduševljena zbog onoga što je čula.

Pevačica etno muzike, Danica Crnogorčević, sinoć je u MTS dvorani održala koncert koji je posvetila deci ubijenoj u masakru u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu. 

Foto: Tanjug

 

Pred sam koncert, Danica je pohvalila svoju koleginicu, Anđelu Ignjatović Breskvicu, koja će se takmičiti na „Pesmi za Evroviziju“ sa numerom „Gnezdo orlovo“. Iako je Breskvicina pesma izazvala lavinu negativnih komentara na mrežama, Danica je istakla kako joj se pomenuta numera baš dopada. 

Sada se na svom Instagramu oglasila i sama Anđela, koja je odušvljena rečima starije koleginice. 

Foto: Instagranm printscreen

 

– Mnogo je volim – napisala je Breskvica. 

Podsetimo, Danica je za medije istakla da joj pesma „Gnezdo orlovo“ mnogo sviđa, kao i da se nada da će nas Breskvica predstavljati na „Evroviziji“.

– Jako je lepa pesma, mnogo mi je drago što je Anđela Ignjatović odlučila da se predstavi sa pesmom koja ima normalne reči, koje nisu vulgarne, koje su normalne u smislu da se istakne jedna tradicionalnost. I ranije smo naravno imali pesme koje su imale motive, tradicije, što je jako lepo, a to je imao Željko Joksimović sa pesmom „Lane moje“. To je za mene vrhunac naše tradicije u smislu modernizma, modernističkog tog pogleda na muziku. A naravno tu je sad Anđela Ignjatović sa tom pesmom gde je zaista mnogo mladih sluša, voli, poštuje i eto drago mi je što je odabrala taj stil baš da se predstavlja i nadam se da će pobediti – rekla je Danica.


Voditeljka zanemela u programu uživo: Dok je čitala vesti saznala je za tragičnu smrt svog prijatelja

sledeća vest

Originalni tekst