Anđela Vujović poznatija kao Angelina nije ni slutila šta joj se sprema! Naime pevačica je iznenada dobila veliku kaznu da plati.

Atraktivna pevačica Angellina očekivala je da će uživati u reakcijama publike na svoj novi spot za pesmu “Mesečina”. Međutim, umesto da se raduje novim pregledima, njoj je problem napravila administracija “YouTube”-a. Naime, njen spot za pomenutu pesmu je kažnjen.

Foto: ATA Images

 

– Nažalost, video za pesmu “Mesečina” je restriktovan od strane You tube-a – oglasila se Angellina na svom profilu na mreži “Twitter”. Zbog ove kazne, njenim fanovima je teže da nađu sporni spot nego što bi to bio slučaj da spot nije dobio kaznu. Očigledno je administracija “YouTube”-a procenila da su u spotu neke scene neprikladne.

Cela ova situacija upropastila je pevačici 25. rođendan, koji je ostao u senci zbog ovog incidenta. Sebi je poklonila pesmu “Mesečina” koja je ugledala svetlost dana baš na njen rođendan.

Foto: Printscreen

 

– Pesma i spot su drugačiji od onog što sam uradila, ali sam jako zadovoljna. Imam sjajnu ekipu oko sebe, kad s njima radim, prepustim se i znam da će biti sjajno – rekla je pre samo dva dana na svom rođendanu pevačica ni ne sluteći šta će da se desi. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Svetske zvezde pisale JK! Kardi Bi i Karmen Elektra vole Karleušinu

sledeća vest

Originalni tekst