Na insistiranje gledalaca produkcija je odlučila da Stanislav i Miona ostanu još jedno veče u hotelu sami kako bi igrali igru istine .

Sinoć se na velelepnom imanju u Šimanovcima održalo ono što je nacija mesecima unazad željno iščekivala – ceremonija venčanja i svadbeno veselje bivšeg ljubavnog para Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

 

Stanislav Krofak i Miona Jovanović sinoć su izgovorili sudbonosno DA pred matičarkom voditeljkom Milicom Kon, koja ih je venčala.

Nakon toga, dogodilo se ono od čega je Ša najviše strahovao – Miona i Stanislav otišli su na medeni mesec van „Elite“, te su tako obavili onaj razgovor na kom su milioni gledalaca mesecima insistirali. Ono što je mnoge iznenadilo jeste da će ovaj put medeni mesec trajati dva dana, na veliko insistiranje gledalaca. 

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

S tim u vezi, produkcija je odlučila da će i večeras Miona i Stanislav ponovo igrati Igru istine, te da će provesti još jedno zajedničko veče u hotelu.  

Ša prebledeo, ćuti i gleda u jednu tačku: Mionin medeni mesec ga dotukao, reper van sebe

sledeća vest

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore! Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! Rašed Ef Plojević za Informer TV: Ljudi ne mogu ubijati u ime vere, a pogotovo ne u ime islama! (VIDEO) Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu „Otvorenom studiju“ Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst