Postoji mnogo lekcija o lepoti, ali sve dele isti princip: svi želimo da se u svojoj koži osećamo dobro, a osnovni preduslov za to je zdrava i hidrirana koža. Međutim, to nije lako postići. Iako svi želimo da ona bude glatka i nežna, mnogi ljudi pate od hrapave, osetljive i suve kože sklone iritaciji i često se suočavaju s crvenilom i iritacijama.

Odahnite, NIVEA vam donosi rešenje za osećaj zdrave i primetno mekše kože. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka glicerina, pantenola, ulja i vitamina E, formule linije Repair & Care pružiće intenzivnu hidrataciju vašoj osetljivoj koži i podržati njenu barijeru. Visokoefikasna i obnavljajuća nega sada je dostupna u dvema kombinacijama aktivnih sastojaka kako bi ciljano ublažila probleme s kojima se vaša osetljiva koža suočava.

Uklonite neprijatan osećaj hrapave i zategnute kože uz NIVEA Repair & Care univerzalnu kremu za vrlo suvu kožu. Ova negujuća krema će vam pružiti dugotrajnu intenzivnu hidraciju koja traje do 72 sata, kao i bogatu negu koja će vašu kožu učiniti prijatno mekom i glatkom.

Zahvaljujući obogaćenoj formuli s vitaminom E i glicerinom za dodatnu hidrataciju, NIVEA Repair & Care univerzalna krema pobrinuće se da vaša koža bude svilenkasto meka i zdrava, kao i dugotrajno hidrirana.

Ako tražite kremu koja će umiriti vašu osetljivu i nadraženu kožu, otkrijte savršenu univerzalnu negu koju nudi NIVEA Repair & Care. Svojom nežnom formulom bez mirisa pruža intenzivnu negu bez iritacija. Dugotrajno ojačava barijeru kože i tako sprečava gubitak vlažnosti, ali i štiti od spoljnih uticaja.

Umirite, nahranite i zaštitite osetljivu i nadraženu kožu s NIVEA Repair & Care univerzalnom kremom bez mirisa. Savršen izbor za sve tipove kože, a posebno je pogodna za izrazito suvu i osetljivu kožu.

Post Views: 41

Originalni tekst