Naslovna Magazin PREPOZNAJTE PSIHOPATU ZA SAMO PET MINUTA! Nedostatak OVOGA je KLJUČAN

PREPOZNAJTE PSIHOPATU ZA SAMO PET MINUTA! Nedostatak OVOGA je KLJUČAN

Psihopata ima sledeće osobine:

ŠOKANTNO OTKRIĆE ARHEOLOGA! Nećete verovati šta su PRONAŠLI u blizini presušenog JEZERA – ovo je DOKAZ!

ŠOKANTNO OTKRIĆE ARHEOLOGA! Nećete verovati šta su PRONAŠLI u blizini presušenog JEZERA - ovo je DOKAZ!

(VIDEO) ŠOK NA OBALI MORA! Ronioci izašli iz vode i ugledali HOROR PRIZOR, ali to nije NAJGORE

(VIDEO) ŠOK NA OBALI MORA! Ronioci izašli iz vode i ugledali HOROR PRIZOR, ali to nije NAJGORE


ŠOKANTNO OTKRIĆE ARHEOLOGA! Nećete verovati šta su PRONAŠLI u blizini presušenog JEZERA - ovo je DOKAZ!


ŠOKANTNO OTKRIĆE ARHEOLOGA! Nećete verovati šta su PRONAŠLI u blizini presušenog JEZERA – ovo je DOKAZ!

sledeća vest

Upečatljiva harizma – brzo šarmira sve oko sebe i postaje centar pažnje. Poseni izrazi lica, gestovi, maniri i humor odmah ga stavljaju korak iznad svih ostalih. Izgleda da se ne može naći zanimljiviji i šarmantniji sagovornik. Ovde je vredno zapamtiti da ne postoje idealni ljudi, ali čovek može savršeno da ispuni svoju ulogu. Uloga psihopate se po pravilu poklapa sa zahtevom mete. U drugom društvu je sasvim drugačija osoba.

Dosada se brzo javlja – psihopati sve brzo dosadi i želi da promeni sredinu. Njegova interesovanja su površna, on dugo ne može da usmeri pažnju na jednu stvar. Devastirani unutrašnji svet primorava ga da iznova i iznova traži dodatnu stimulaciju i uzbuđenja. Stoga se vrlo često početak veze sa psihopatom pamti kao izuzetno uzbudljivo i zabavno vreme. U običnom životu, običnog čoveka nema toliko avantura i zabavnog vremena. Običan čovek ne oseća potrebu za tim, dok psihopate ovo doživljavaju kao način da se osete živim.

Manipulacija – možete da razgovarate sa psihopatom celu noć i da se čak i ne sećate o čemu ste razgovarali. Ovo se manifestuje njegovom tendecijom da zamračuje događaje i manipuliše činjenicama. Hvali sve ono što i jeste i nije za pohvalu, pa žrtva veoma brzo naseda. Cilj svake manipulacije je uvek pribavljanje resursa. Usput, psihopata još više vezuje žrtvu za sebe, postiže modele razmišljanja i ponašanja koji su mu potrebni.

VIDITE LI ŽIVOTINJU NA SLICI? Deca su je ODMAH UOČILA, starijima će to biti MALO TEŽE! Tu je, samo ne obraćate pažnju! (FOTO)

VIDITE LI ŽIVOTINJU NA SLICI? Deca su je ODMAH UOČILA, starijima će to biti MALO TEŽE! Tu je, samo ne obraćate pažnju! (FOTO)

UDALA SE ZA 23 GODINE STARIJEG! Igrala je MALU ZONE, danas je OZBILJNA RIBA! Muža je upoznala preko PEVAČA, a glumu NIJE ZANEMARILA (FOTO)

UDALA SE ZA 23 GODINE STARIJEG! Igrala je MALU ZONE, danas je OZBILJNA RIBA! Muža je upoznala preko PEVAČA, a glumu NIJE ZANEMARILA (FOTO)

Pixabay

Površne emocije – psihopata se odlikuje vrlo oštrim emocionalnim zamahom. Zna da bude neobično učtiv i galantan i posle da se dere i galami na konobara. To ga razlikuje od zdrave psihe, kojoj treba vremena da promeni emociju.

Nedostatak krivice i kajanja – čak i kršeći sve zakone društva i morala, psihopata se nikad neće osećati krivim. Kada mu preti stroga kazna, može da prizna odgovornost i da se izvini. Ali on to neće činiti iz čistog srca, već isključivo kako bi izbegao posledice.

Nedostatak empatije – psihopata ne poznaje tuđ bol. Beskorisno je od njega očekivati saosećanje. Reakcija na patnju voljene osobe verovatno će biti ravnodušnost ili čak iritacija.

Parazitski način života – psihopata uvek uzima više nego što daje.

Loša kontrola ponašanja – Psihopati je neverovatno teško da se kontroliše. Svoje želje pretvara u akcije što je brže moguće, često ne razmišljajući o posledicama. Sklon je da odgovornost za ono što se dogodilo prebaci na druge.

Psihopata ne mora nužno da pokaže sva svoja svojstva na prvom sastanku, prve naznake se brzo pokažu. Iako dobro igra svoju ulogu, verovatno možete lako da primetite da i nije baš tako šarmantan kako se predstavlja.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article

Must Read

OVO JE NAJOPASNIJE MESTO NA PLANETI! Znate li priču o najzagađenijem jezeru? Sat vremena na obali znači SIGURNU SMRT!

Na prvi pogled lepo jezerce, smešteno na jugu Urala, u zapadnom delu Rusije, zapravo je najotrovnije mesto na planeti. Još u doba Sovjetskog Saveza, u ovo jezero se odlagao radioaktivni otpad iz fabrike za preradu nuklearnog otpada. Fabrika se zvala Majak, a nalazila se u blizini grada Ozjorska, tadašnjeg Čeljabinska. Izgled ovog psa šokirao je svet, NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE DA JE VLASNIK MOGAO TOLIKO DA GA ZAPUSTI! Danas, izgleda ovako! (FOTO) 10 stvari koje možda niste znali o PABLU PIKASU! Bio je jedan od najvećih umetnika XX veka, A OPTUŽEN JE DA JE UKRAO MONA LIZU! Izgled ovog psa šokirao je svet, NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE DA JE VLASNIK MOGAO TOLIKO DA GA ZAPUSTI! Danas, izgleda ovako! (FOTO) sledeća vest printscreen you tube Paranormal 5 Današnji Ozjorsk je zatvoren grad, smešten u Čeljabinskoj oblasti. U doba nakon Drugog svetskog rata, kada je SSSR razvijao svoj atomski program, baza, smeštena u ovom gradu koji je bio opasan električnom ogradom i stražom, brojala je..

FILMSKI FESTIVAL Spremite se za Slobodnu zonu!

Filmovi iz selekcije Horizonti Balkana govore o tome da nas istina i poverenje mogu isceliti, a bliskost i zajedništvo voditi napred. Autorka i voditeljka: Milena Krstajić. Pratite nas na društvenim mrežama

Usvojen Zakon o ministarstvima, poslanici u sredu o izboru Vlade

Usvojen Zakon o ministarstvima, poslanici u sredu o izboru Vlade Objavljeno: 26.10.2020 Poslanici Skupštine Srbije usvojili su večeras Zakon o ministarstvima sa 205 glasova poslanika prisutnih na sednici. Skupština Srbije, nastavak konstitutivne sednice, 22. oktobar 2020. Foto: Srđan Ilić Skupština je odlučila da postoje "naročito opravdani razlozi" za stupanje Zakona na snagu u roku kraćem od osam dana od objavljivanja u Službenom glasniku. Predsednik Skupštine Ivica Daćić rekao je da očekuje u toku sutrašnjeg dana stigne predlog i zahtev za zakazivanje sednice posvećene raspravi o programu Vlade i izboru predsednika Vlade i njenih članova. "Sednica bi bila održana u sredu", rekao je Dačić. Vlada Srbije dobija još tri nova resora, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju kao i Ministarstvo za brigu o selu. Pored novih, Vlada Srbije imaće i već poznata ministarstva: finansija, privrede, poljoprivrede šumarstva ..

Posle 25 godina braka POZNATI GLUMAČKI PAR saznao da su u KRVNOM SRODSTVU – HOLIVUD BRUJI O OVOM SKANDALU!

Poznati glumački par Kevin Bejkon i Kira Sedžvik su 32 godine u braku, a njihovu ljubav nije uspelo da poremeti ni to što su ranije saznali da su rođaci. ŽIVOTNA PRIČA OD KOJE SE SRCE KIDA! Sahranio je dete, devojku i najboljeg druga....Tužna sudbina SLAVNOG GLUMCA! KAO SAV NORMALAN SVET! Glumica BRANKA KATIĆ oduševila BEOGRAĐANE, svi su gledali u nju! (FOTO) ŽIVOTNA PRIČA OD KOJE SE SRCE KIDA! Sahranio je dete, devojku i najboljeg druga....Tužna sudbina SLAVNOG GLUMCA! sledeća vest Naime, nakon 25 godina braka su oni saznali da su dalji rođaci i do tog otkrića došli su slučajno kada su gostovali u emisiji "Finding Your Roots", koja se bavi proučavanjem porodičnog stabla poznatih. Domaćin emisije, Henri Gejt Luis, pokazao je DNK dokaze koji ilustruju da su Kira Sedžvik i sedam godina stariji Kevin Bejkon rođaci u devetom kolenu. ZAVRŠIO U URGENTNOM! Informer saznaje - Glumac PAO SA BINE, 6 KOPČI NA GLAVI! MILAN MARIĆ ISKRENO O LJUBAVNOM ŽIVOTU: Ja sam čovek koji UVEK VO..