Pevačica Ana Bekuta je na svom Instagram profilu objavila fotku iz mladih dana i otkrila kako se zvala na samom početku njene karijere.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Na ovoj fotografiji je devojčica kojoj su hteli birati put. Zove se Nada Polić i nekoliko decenija nakon što je nastala ova fotka, ona definitivno nije postala ono što su joj zlonamerni predviđali – napisala je uz ovu fotografiju jedna od najpopularnijih naših pevačica na društvenoj mreži Instagram.

Bez njene pesme gotovo da se ne može zamisliti nijedna vrsta slavlja, a njeni počeci bili su teški i traumatični.

Da li ste shvatili o kome je reč?

Na staroj fotografiji je pevačica Ana Bekuta, iza koje je bogata karijere duga gotovo četiri decenije.

Nada je zarad stupanja na estradnu scenu promenila ime, a u više navrata je isticala da je to bio nužan potez.

Foto: Foto: Marko Đoković

 

Bekuta je sinonim za jedan nož, a Ana je prelepo ime. Čovek sa kojim sam radila prvi album rekao je da je moje ime Nada dosadno, u to vreme ih je bilo bar četiri. Mene moji meštani još uvek zovu Nada, a mislim da bih karijeru napravila kao Nada Polić. I jedna i druga osoba su sublimacija onog što zapravo jesam. Na oba imena sam ponosna. Ana Bekuta je ime koje mi je više donelo – izjavila je pevačica svojevremeno.

Ana Bekuta: “Život je lep i život je borba!”

Pre nego što se posvetila muzici, Ana je sa samo 17 godina rodila sina Igora u vanbračnoj vezi. Taj period joj bio najteži u životu. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu, da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih. Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što “to” nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici – priznala je Bekuta svojevremeno.

Kako je popularna pevačica jednom prilikom otkrila, rođenje sina Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas imaju odličan odnos, a Igor mamu podržava na koncertima i nastupima. Inače, Bekuta je ponosna baka Sonje i Branka.

Život je lep i život je borba. Ako nije borba, onda je predaja. Ako je predaja, onda je smrt. Zato se borite! Osvrnite se oko sebe, smislen i srećan život imaju samo ljudi s velikom borbom, a ne oni koji su se predali! Volim vas, mili moji! Hvala što ste sa mnom u mojim borbama i mojoj ljubavi prema životu – napisala je Ana povodom svog 63. rođendana, tokom kojeg se još uvek borila sa tugom zbog gubitka emotivnog partnera Milutina Mrkonjića.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst