Milica Dabović ne prestaje da pozira oskudno odjevena i da svojim pratiocima prezentuje tijelo.

Na kratkom snimku na Instagram storiju košarkašica pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu snimajući svoj odraz u ogledalu, a fokus je stavila na svoju golišavu zadnjicu, koju je u jednom trenutku okrenula.

Seksi pozu i stajling Milice Dabović upotpunilo je crveno svijetlo u sobi, te dodatno raspalilo maštu muškarcima.

Foto: Ig

Dabović je inače nedavno iznenadila javnost kada je odlučila da se pridruži stranici za odrasle – OnlyFans, gdje joj pratioci uplaćuju novčanu naknadu kako bi gledali njene eksplicitne fotografije.

Košarkašica trenutno na OnlyFansu ima više od 9.000 pretplatnika, što znači da mjesečno zaradi više od 136.000 dolara, s obzirom na to da je mjesečna pretplata 15 dolara.

Međutim, nedavno je istakla kako joj u ovom biznisu ipak “ne cvjetaju ruže”.

– Sve je slabiiji. Od toga nema više hljeba, kako sada da potrošim te pare što sam zaradila?! Da putujem, da uložim u neke dobre stvari. Tako da odoh na put da se odmorim prije rođendana, da završim knjigu – rekla je Milica Dabović.

– Kao prvo, nisam gola, ne može se tako brzo i zaraditi novac. Ljudi su očekivali da sam gola, i da ću se prodati za male pare. Svašta se pisalo, ali ja nijedan intervju nisam dala. Da sam se ja opustila i da sam kao Anđela Veštica, koja zna znanje, ja bih zaradila te pare, ali ne bih mogla da spavam mirno i ne bih sutra mogla da se pogledam u ogledalo – kaže Dabović.

Uvrede i osude je ne pogađaju.

– Nebitan je biznis, bitan je život. Ja bih svakome preporučila ako možeš da se skidaš i da širiš noge, ja sam to probala, radi to ženska, samo naprijed, ja ću te podržati – kaže Milica Dabović.

(express/alo)

Originalni tekst