Fudbaleri Partizana dočekuju Vojvodinu u 7. kolu Superlige Srbije, prenos uživo možete pratiti na portalu „Novosti“.

ПРЕНОС, ПАРТИЗАН - ВОЈВОДИНА: Каква утакмица! Невероватна дешавања у Хумској!

FOTO: FK Partizan

45′ +2′ – Kraj prvog poluvremena! Ostaje 0:0!

45′ – Igraće se još dva minuta u prvom delu meča!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

43′ – Seri je u stilu Maradone nekad, prešao gotovo ceo teren. Niko ga nije pratio, a on je uspeo da dođe do ivice kaznenog prostora i uputi sjajan udarac, međutim ponovo Jovanović spašava Partizan.

40′ – Vojvodina je napravila nekoliko grešaka na sredini terena, ali Partizanovi igrači ne uspevaju to da iskoriste, već vraćaju loptu Novosađanima u noge. Ponovo je Radulović probao ali Jovanović brani.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

36′ – Ponovo je Radulović šutirao ka golu. Bio je solidan udarac, ali Jovanović na mestu i bez problema hvata ovu loptu.

33′ – Smenjuju se napadi na jednoj i drugoj strani, ali su i crno-beli i Vojvodina potpuno bezopasni i nema ozbiljnijih prilika.

27′ – Pokušali su crno-beli iz kornera, ali su bili potpuno bezopasni. Ostaje 0:0.

26′ – Nastavlja se ofanziva Vojvodine. Posle kornera Jovanović je boksovao loptu, i sprečio opasnost.

20′ – Partizan je imao prvu priliku na meču! Zahid je uspeo da dođe do gola, ali nije uspeo da se snađe. Zaustavili su ga defanzivci Vojvodine i sprečili opasnost po svoj gol.

15′ – Ponovo je Vojvodina imala ogromnu šansu. Vukan Savićević je bio neprecizan pred samim golom.

14′ – Vojvodina je ponovo zapretila Partizanu. Veličković je šutirao ali ponovo Jovanović interveniše.

10′ – Još jedan žuti karton! Ovaj put je Đurđević bio neoprezan. Posle 10 minuta, već su dodeljene tri javne opomene!

9′ – Ovo je bila mnogo opasnija prilika za Vojvodinu! Radulović je šutirao ali je Jovanović sjajno intervenisao i ponovo pokazao zašto je jedan od najboljih igrača Partizana.

8′ – Prva priliku za gol imala je Vojvodina. Baros je probao da centrira, ali nije uspeo da pronađe napadača i Jovanović je lako uhvatio loptu.

3′ – Odmah Kovač „odgovara“ na drugoj strani. Sada je on napravio grub faul i dobio žuti karton. Posle 180 minuta igre – obe ekipe imaju po jednog igrača sa žutim kartonom.

2′ – Prošlo je tek 60 sekundi, a Korać je zbog grubog starta nad Mujakićem dobio žuti karton.

1′ – Počela je utakmica! Vojvodina ima prvi posed!

Sastavi:

PARTIZAN: Aleksandar Jovanović – Filipović, Jurčević, Mujakić, Đurđević – Kovač, Zahid – Ariaga, Zubairu, Kalulu – Đorđe Jovanović.

VOJVODINA: Rosić – Butean, Korać, Crnomarković, Baros – Savićević, Petrović – Radulović, Poletanović, Seri – Veličković.

Uoči meča:

Nakon još jedne neuspele evropske avanture sav fokus crno-belih se prebacuje na domaći šampionat. Prvi meč nakon evropskog kraha neće biti ni malo jednostavan za izabranike Aleksandra Stanojevića, jer im u goste dolazi Vojvodina koja takođe traži izlazak iz rezultatske krize. Biće ovo privi meč Partizana u koji ulaze bez dosadašnjeg kapitena Svetozara Markovića koji je pojačao Viktoriju iz Plzena, dok će traku na ovom susretu kao i u budćnosti poneti golman Aleksandar Jovanović. Danas će zbog suspenzije Aleksandra Stanojevića, meč voditi pomoćnik Branko Vukašinović.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst