FUDBALERI Partizana igraju meč 11. kola Superlige Srbije protiv novajlije Tekstilca iz Odžaka. Ovu utakmicu možete da pratite uživo na portalu „Novosti“.

ПРЕНОС, ПАРТИЗАН - ТЕКСТИЛАЦ: Саво Милошевић други пут дебитује на клупи црно-белих

Foto: M.Vukadinović

Partizan – Tekstilac (početak, 18.30)

Sastavi timova:

Partizan (4-1-4-1): A. Jovanović – Filipović, Ilić, Mujakić, Antić – Ovusu – Zubairu, Natho, Zahid, Grimaldo – Đ. Jovanović.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Tekstilac (4-2-3-1): Brać – Luković, Sredojević, Marjanović, Kodžić – Jocić, Marčić – Davidović, Stojanović, Skrobonja – Ukačukvu.

Uoči meča:

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Crno-beli ovaj susret igraju sa novim trenerom. Na klupu se vratio Savo Milošević koji je zamenio Aleksandra Stanojevića.

„Parni valjak“ želi pobedom da ode na pauzu zbog obaveza reprezentacija. Ekipa iz Humske je u prošlom kolu prekinula niz od osam mečeva bez pobede u svim takmičenja, pošto je u Lučanima savladal Mladost (3:1).

Gosti nisu baš u dobroj formi u poslednje vreme. Tekstilac je na poslednje četiri utakmice ostvario po jedan trijumf i remi, kao i dva poraza.

Partizan je trenutno sedmi na tabeli sa 14 bodova, dok je tim iz Odžaka na 12. mestu sa 11.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst