FUDBALERI Partizana igraju protiv Genta prvu utakmicu plej-ofa Lige konferencija i pokušaće da izbore evropsku jesen. Uvodni meč se igra u Humskoj i možete ga pratiti uživo na portalu „Novosti“.

ПРЕНОС, ПАРТИЗАН - ГЕНТ: Црно-бели у борби за европску јесен

FOTO: M. Vukadinović

Partizan – Gent (početak, 20.15)

Sastavi timova:

Partizan (4-2-3-1): A. Jovanović – De Medina, Marković, Mujakić, Jurčević – Arijaga, Zahid – Severina, Zubairu, Goh – Saldanja.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Gent (4-2-1-3): Rof – Gambor, Mitrović, Torunariga, Braun – Kums, Delorž – Gandelman – Fadiga, Gudjonsen, Surdez.

Uoči meča:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Veliki problem za „parni valjak“ na ovom susretu može da bude to što će stadion u Humskoj biti prazan zbog kazne koju je izrekla UEFA.

Ipak, bez obzira na to izabranici Aleksandra Stanojevića će učiniti sve da izbore dobar rezultat pred revanš u Belgiji.

Trener Partizana na ovom meču neće moći da računa na Alda Kalulua koji je kažnjen zbog nediscipline i zbog toga je ostao van stroja.

Crno-beli i Gent su 2021. godine igrali u grupnoj fazi Lige konferencija. U Beogradu je bilo 0:1, dok u Belgiji nije bilo pobednika (1:1).

Podsetimo, bolji iz ovog dvomeča plasiraće se u treće po kvalitetu evropsko takmičenje i tako obezbediti bar šest utakmica.

Partizan je ovosezonski evropski put počeo od drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i eliminisan je od Dinamo Kijeva (2:9), potom je od kluba iz Humske u trećoj rundi Lige Evrope bolji bio Lugano (2:3).

Revanš meč Gent – Partizan na programu je 29. avgusta od 18 časova.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE „CEPA SRCE“: Žarko Lazetić protiv „svog“ TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na „Haladaš stadionu“ u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Originalni tekst