CRVENA zvezda se nakon poraza od Intera u Ligi šampiona (4:0) vraća obavezama u Superligi Srbije. Crveno-beli gostuju IMT-u u Loznici, a ovu utakmicu možete pratiti uživo na portalu „Novosti“.

ПРЕНОС, ИМТ - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Црвено-бели ређају прилике, виђен један гол!

FOTO: FK Crvena zvezda

Drugo poluvreme: IMT – Crvena zvezda 0:1

51′ – Veliku priliku imao je Milson. Ipak, i da je Angolac postigao gol on bi bio poništen zbog ofsajda u kom se nalazio.

46′ – Počelo je drugo poluvreme u Loznici!

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Prvo poluvreme: IMT – Crvena zvezda 0:1

45′ – Kraj prvog poluvremena!

40′ – Nije imao sreće Duarte. Sjajnim driblingom se oslobodio čuvara i šutirao, ali stativa je spasila formalnog domaćina.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

36′ – ZVEZDA VODI! Otključali su crveno-beli bravu rivala. Lepo su kombinovali Dalsio i Milson. Ovaj prvi je sjajno proigrao reprezentativca Angole koji je ušao u kazneni prostor poslao loptu u bliži ugao i na taj način doneo prednost aktuelnom šampionu Srbije.

34′ – Dobar napad IMT-a. Radočaj je centrirao sa desne strane, a udarac Krtsića glavom je otišao preko gola koji čuva Omri Glazer.

32′ – Gosti su izveli već sedam kornera i nisu uspeli ozbiljnije da zaprete, te promene rezultata nema nakon pola sata igre.

24′ – Neverovatno šta promašuje Zvezda! Najpre je Konstantinov praktično sa gol linije spasao pogodak Milsona, a onda je Bastaja izblokirao pokušaj Maksimovića.

21′ – Nova šansa za crveno-bele. Rodić je poslao loptu u sredinu na loptu je natrčao Jegor Prucev, šutirao je iz prve, no opet je Vukliš sjajno intervenisao.

15′ – Prvi žuti karton dobio je Novčić. Neoprezno je startovao na sredini terena i za Jovana Šegrta nije bilo dileme da li da mu pokaže karton.

14′ – Imali su gosti nekoliko prilika da povedu, pogodili su i okvir gola ipak mreža Vukliša je ostala netaknuta.

1′ – Počela je utakmica u Louznici!

Sastavi timova:

IMT (4-3-2-1): Vukliš – Popović, Bastaja, Batis, Konstantinov – Kur, Novčić, Krstić – Radočaj, De Kouto – Jović.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Glazer – Prucev, Leković, Điga, Rodić- Kanga, Dalsio – Ilić, Maksimović, Milson – Duarte.

Uoči meča:

Šampion naše zemlje se nalazi u seriji od sedam prvenstvenih pobeda i nema dileme da je i na ovom duelu veliki favorit. Sa druge strane „traktoristi“ su vezali četiri poraza i ne dočekuju u dobroj formi duel sa ekipom sa „Marakane“.

Zvezda je prošle sezone oba puta pobedila IMT. Crveno-beli su kao gosti trijumfovali sa 1:2, dok su na stadionu „Rajko Mitić“ slavili sa 2:0.

Izabranici Vladana Milojevića ovaj meč dočekuju kao prvi na tabeli sa 25 bodova, a „traktoristi“ su poziciji 15 sa osam bodova.

BONUS VIDEO: Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter – Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst