Poznata pevačica Slađana Milošević je pre tri meseca hitno hospitalizovana zbog lošeg zdravstvenog stanja. 

– Nalazim se u Kliničkom centru i lečim se već dugo. Jako sam loše, sve se mnogo iskomplikovalo. Mnogo sam bolesna – rekla je tada Slađana i otkrila da je iz bolnice izašla na sopstvenu odgovornost. 

Ona je sada na Fejsbuku objavila svoju fotografiju, kojom je iznenadila sve. Slađana se slikala u ogledalu sa raščupanom kosom i bez trunke šminke, što ju je dovelo do neprepoznatljivosti, budući da je Slađana u javnosti uvek sređena, u neobičnim kostimima, i šik frizurama.

Facebook printscreen

Slađana objavila sliku na Fejsbuku

– Volim sve bez šminke, ali sa nogama – napisala je ona u objavi.

Inače, mnogi su primetili da je Miloševićeva drastično smršala.

Slađana je ispričala da pati od od autoimune bolesti Sjorgenov sindrom. U pitanju je hronično, zapaljensko, reumatoidno oboljenje koje se ispoljava suvim okom i suvim ustima.

Slađani Milošević je 2021. godine je iznenada pozlilo nakon čega je hitno hospitalizovana. Ona je tada imala unutrašnje krvarenje, a kako joj se tada stanje naglo pogoršalo, lekari su odlučili da je zadrže na bolničkom lečenju.

Printscreen You Tube

Slađana Milošević

– Trenutak zdravstvene krize sam, po mišljenju drugih, čudno doživela, ali dobro je što sam imala takav stav. Primila sam to bez panike, iako je bilo kritično. Smatrala sam to nekom vrstom čišćenja. Pošto nemamo dobre mehanizme čišćenja, osim ako se time ne bavimo, negativni materijal se nagomila i eksplodira, na više načina – rekla je tada Slađana za “Gloriju”.

Slađana je istakla da je ono što je doživela najverovatnije reakcija organizma ne sve što joj se tada dešavalo.

– Nažalost, rođenjem sam svrstana u kategoriju ljudi koji imaju nežno zdravlje, kako se to nekad govorilo. Navikla sam da se pojavljuju problemi, koje rešavam brzo i efikasno. Poslednji boravak u bolnici trajao je dvadesetak dana. Pogoršanje je nastalo naglo i neočekivano. Ne znam šta se desilo sa mojim organizmom, verovatno je došlo do faze ‘prenapregnutosti materijala‘, zbog svega što se u mom životu događa, i jednostavno je odreagovao na mestu najmanjeg otpora, odnosno tamo gde sam najslabija – rekla je Slađana svojevremeno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst