LEGENDARNA pevačica Meri Vajs, članice hit grupe „Shangri-Las“ preminula je u 75. godini. Meri je napustila ovaj svet ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u istoriji muzike.

ПРЕМИНУЛА ПЕВАЧИЦА МЕРИ ВАЈС: Чланица легендарне групе Shangri-Las  (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/MaryWeiss

Grupa „Shangri-Las“ bila je poznata po svojim hitovima iz 60-ih godina, a njihove pesme su obeležile jedno vreme. Pesme poput „Leader of the Pack“ i Remember (Walking in the Sand) ostale su klasici koji su obeležili jednu eru muzike i i dalje se rado slušaju širom sveta.

ako je javnost potresena vestima o smrti Meri Vajs, detalji oko njenog odlaska još uvek nisu poznati.

Meri Vajs će zauvek biti upamćena kao neponovljivi talenat i ikona muzičke scene. Njen glas, stas i scenski nastup ostavili su dubok pečat i inspirisali generacije muzičara širom sveta. Njeno nasleđe će živeti kroz njenu muziku i uticaj koji je imala na celokupnu muzičku industriju.

Odlazak Meri Vajs ostavlja prazninu u muzičkom svetu koja će teško biti popunjena. Porodica, prijatelji i obožavaoci iskazuju svoje saučešće i sećaju se njenog doprinosa muzici. Njeni hitovi će zauvek ostati deo muzičke istorije, a sećanje na nju će živeti kroz njenu muziku koja će i dalje dodirivati srca ljubitelja dobre muzike širom sveta.

(The Sun, Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

EVROPA PRIPREMA PLAN B ZA UKRAJINU: Hitno se oglasio Orban

EVROPA PRIPREMA PLAN „B“ ZA UKRAJINU: Hitno se oglasio Orban

MAĐARSKA podržava predlog da Evropska komisija napravi novi plan finansiranja Ukrajine umesto onog koji je odbijen na poslednjem samitu EU, izjavio je mađarski premijer Viktor Orban, koji je na sastanku lidera EU u Briselu sredinom decembra blokirao amandmane na budžet zajednice za 2024-2027. godine koji su predviđali izdvajanje za Ukrajinu 50 milijardi evra.

10. 01. 2024. u 15: 10

Originalni tekst