PREMIJERNO POKAZAO DEVOJKU! Glumac iz “Igre sudbine” prvi put prošetao sa izabranicom – Videćemo koliko će TRAJATI, uživam u TRENUTKU! (FOTO)

0
7

Popularni glumac iz "Igre sudbine" konačno je javnosti pokazao svoju partnerku!

INTERVENISALA POLICIJA ZBOG GLUMACA! Haos u BANJI KOVILJAČI – omiljeni likovi iz "Igre sudbine" doživeli NEOČEKIVANU SCENU! (VIDEO)

INTERVENISALA POLICIJA ZBOG GLUMACA! Haos u BANJI KOVILJAČI - omiljeni likovi iz Igre sudbine doživeli NEOČEKIVANU SCENU! (VIDEO)

ZBOG SCENE SA GAGOM NIKOLIĆEM HTEO DA NAPUSTI "OTPISANE"! Glumac doživeo NEPRIJATNOST na snimanju – malo ko zna za ovu anegdotu!

ZBOG SCENE SA GAGOM NIKOLIĆEM HTEO DA NAPUSTI OTPISANE! Glumac doživeo NEPRIJATNOST na snimanju - malo ko zna za ovu anegdotu!

Gradski zavodnik kaže da ga je lepa crnka osvojila iks-faktorom i da je za odnos dvoje ljudi presudno to kada nekoga poželiš ponovo da vidiš, a sinoć su se zajedno pojavili na dodeli FEDIS nagrada u Beogradu.

Nemam nekih preteranih preispitivanja o vezi, neka sve ide svojim tokom, a vreme neka pokaže da li će veza uspeti ili ne. Ne trčim pred rudu, uživam u trenutku pa ćemo da vidimo koliko će trajati – kaže Luka Raco o devojci za "Blic", a na pitanje čime ga je ona osvojila, bio je pak određeniji:

Foto: printscreen/BlicTV


Pogledaj galeriju

Presudan je iks-faktor, ma koliko to bio kliše, ali stvarno mora da ima nešto što te zainteresuje a da ne možeš rečima da objasniš, tako da je to uvek bio presudan faktor. To je onaj osećaj da nekoga želiš da vidiš opet!

Andrija Milošević ISMEJAO JOVANU I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA?! Glumac objavio nešto što NIJE SMEO, OBRISAO, a onda… ŠOK! (FOTO)

Andrija Milošević ISMEJAO JOVANU I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA?! Glumac objavio nešto što NIJE SMEO, OBRISAO, a onda... ŠOK! (FOTO)

VRATIO MI SE RAK! Glumica koju obožavamo saopštila TUŽNE VESTI! U četvrtom stadijumu je, slomila se – Svi me žele POKOPATI, ali ja se NE DAM!

VRATIO MI SE RAK! Glumica koju obožavamo saopštila TUŽNE VESTI! U četvrtom stadijumu je, slomila se - Svi me žele POKOPATI, ali ja se NE DAM!

Kako glumac važi za velikog zavodnika, te mu je inboks na društvenim mrežama zasigurno pun, pomalo se i našalio na konstataciju da će sada mnoge obožavateljke patiti.

Uskoro ćemo saznati da li sam razočarao devojke na Instagramu zbog toga što imam devojku – rekao je on kroz smeh.

Inače, Luka Raco i njegova partnerka iz serije „Igra sudbine“ su na FEDIS-u proglašeni za najpopularniji glumački par 2020. godine.

– Olja i ja smo tek na početku karijere, i opterećenje je da smo baš mi ti koji su nakon veće pauze dobili nagrade, a to će biti motivacija za rad – ne krije on.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article