HeatBoost tehnologija indukcionog zagrevanja, EasyView LED ekran, TasteSelect mehanizam – neke su od ključnih inovacija novog uređaja koji dolazi u pet boja i težak je samo 90 grama.

Poslednja reč tehnologije, kada se radi o uređajima za zagrevanje duvana iz kompanije BAT, napokon je stigla u Srbiju. Zahvaljujući modernom i elegantnom dizajnu, u kombinaciji sa unapređenim karakeristikama upotrebe, novi glo HYPER PRO iznova unapređuje iskustvo zagrevanja duvana i do sada je oduševio punoletne korisnike duvanskih proizvoda širom Italije, Poljske, Japana i drugih zemalja u kojima je predstavljen.

“glo HYPER PRO je mnogo više od uređaja – to je savršena kombinacija tehnoloških inovacija i sofisticiranog dizajna. Dizajniran je da svakodnevne trenutke učini izvanrednim zahvaljujući uvođenju novih tehnologija, poput pametnog LED ekrana i HeatBoost sistema indukcionog zagrevanja. Kao i uvek, ove inovacije su pre svega rezultat želja i utisaka naših vernih korisnika, jer nam je zadovoljstvo gotovo devet miliona punoletnih glo korisnika širom sveta najbitnije”, rekla je Maja Janković, iz kompanije BAT.

Šta novi glo HYPER PRO razlikuje od njegovih prethodnika?       

Pre svega, nova HeatBoost tehnologija indukcionog zagrevanja, koja pruža intenzivniji ukus u Boost modelu rada i napredno iskustvo konzumacije, u trajanju od 3 minuta. Takođe, trajanje sesije u Standard modelu rada je do 30 sekundi duže u odnosu na prethodne modele uređaja (iznosi 4.5 minuta), a moguće je ostvariti do tri uzastopne sesije.

Selekcija željenog načina rada sada je još lakša i intuitivnija, zahvaljujući uvođenju TasteSelect mehanizma, koji jednim potezom otvara komoru za zagrevanje i podešava Standard ili Boost režim.

Posebno važna novina ogleda se u uvođenju smart EasyView LED ekrana, prvi put u kategoriji uređaja za zagrevanja duvana, koji omogućava korisniku da kontroliše konzumaciju u svakom trenutku. Na ekranu se prikazuju informacije o izabranom načinu rada, statusu baterije, pripremi sesije i preostalom vremenu trajanja konzumacije. Uređaj poseduje i znatno unapređenu bateriju, koja se puni do 100% za samo 90 minuta.

Na kraju, novi premium glo HYPER PRO uređaj dolazi u još kompaktnijoj verziji – težak je samo 90 grama, zbog čega je praktičan za držanje u ruci ili u džepu. Unapređenoj estetici, pored pomenutog LED ekrana, doprinosi i pet novih boja u kojima će uređaj biti dostupan – Obsidian Black, Quartz Rose, Lapis Blue, Jade Teal i Purple Sapphire.

Više informacija o novom uređaju, svi zainteresovani punoletni korisnici duvanskih proizvoda mogu pronaći na zvaničnom glo sajtu, Instagram profilu, Pop up zonama, kao i na mestima prodaje širom zemlje.

Post Views: 21

Originalni tekst