Na održanoj premijeri filma „Bitlđus Bitlđus “u CineStar bioskopu u Ada Mall-u, okupio se veliki broj zvanica, medija i ljubitelja filma. Svečani koktel dobrodošlice, koji je održan na terasi Ada Mall-a, pružio je jedinstvenu priliku gostima da uživaju u pogledu na reku uz osvežavajuće piće i specijalne poslastice, dok su nestrpljivo čekali početak filma.

Premijera ovog dugoočekivanog nastavka kultnog filma Tim Bartona protekla je u izuzetno prijatnoj atmosferi, a pažnju je privukla i ekskluzivna kolekcija Fanta proizvoda, lansirana povodom premijere. Fanta, u saradnji sa Warner Bros. Pictures, predstavila je limitirano izdanje „Fanta Bitlđus “ukusa, koje je već privuklo pažnju potrošača širom sveta. Novi ukus jabuke i ličija, upakovan u crno-belu prugastu limenku inspirisanu glavnim junakom istoimenog filma, izazvao je veliko interesovanje prisutnih.

„Uzbuđeni smo što smo deo ove jedinstvene saradnje. Fanta Bitlđus donosi svež i jedinstven ukus, i verujemo da će fanovi filma uživati u ovom posebnom izdanju. U narednim nedeljama pripremamo i dodatne aktivnosti koje će obogatiti iskustvo gledanja ovog filma“, izjavila je ovim povodom Aleksandra Todorović, marketing menadžer u kompaniji Coca-Cola.

Pored posebnog ukusa, Fanta je lansirala i modifikovane verzije svojih najpopularnijih ukusa – Fanta Orange sa likom Astrid (koju glumi Džena Ortega) i Fanta Tropical sa likom Lidije Dic (Vinona Rajder).

Radnja filma, koji je privukao pažnju kako lokalnih medija, tako i globalne publike, prati tri generacije porodice Dic koje se suočavaju sa nepredviđenim događajima nakon što se slučajno otvori portal ka zagrobnom životu. Lik Bitlđusa, kojeg tumači Majkl Kiton, vraća se sa svojim prepoznatljivim haotičnim humorom, a film već izaziva pozitivne kritike u svetu.

Premijera u Beogradu je bila deo globalnog događaja koji je obeležen specijalnim projekcijama i aktivnostima u bioskopima širom sveta. Fanta je, u duhu ove saradnje, omogućila ljubiteljima filma da dodatno uživaju u premijeri kroz poseban asortiman pića, čime je filmsko iskustvo podignuto na novi nivo.

Post Views: 39

Originalni tekst