Kako tvrdi blizak prijatelj pevačice Ane Nikolić, ona planira da promeni život iz korena nakon svih skandala koji su joj se dogodili u poslednjih desetak dana.

Njen prijatelj je navodno insistirao na anonimnosti, ali otkriva detalje iz pevačicinog privatnog života na kojima radi nakon što je objavljen snimak gde se mogu videti rane na njenom licu, a potom i zbog prekida saradnje s direktorom Hajp produkcije Sašom Mirkovićem.

Prema rečima bliskog prijatelja, Ana je navodno u potrazi za stručnjakom koji će joj pomoći da izleči svoju kožu, a u planu joj je i selidba u rodnu Donju Mutnicu.

Foto: ATAIMAGES

 

Nije Ana tek tako otišla u jeku afere u svoj rodni kraj koji obožava. Svesna je i sama da ima problem i da zbog sebe i deteta to mora da prevaziđe. U selu ima porodični dom koji želi da renovira i prilagodi ga svojim i ćerkinim potrebama. Ona želi tamo da živi neko vreme, jer veruje da baš tamo može da se oporavi i fizički i psihički. U Beograd će dolaziti samo po potrebi. Ana je trenutno u potrazi za stručnjakom koji će njen zdravstveni problem da reši na adekvatan način. Ne želi da rizikuje, već hoće da se prepusti dermatologu kojem će verovati, a koji će joj garantovati izlečenje, te će lekar biti razlog zbog kojeg će dolaziti u Beograd – kaže on i nastavlja:

Problem koji ima traje mesecima unazad. Ona je mazala kreme koje joj nisu uopšte pomogle. Slušala je pogrešne ljude i sada je definitivno odlučila da sebi pomogne na pravi način.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst