Ivana Selakov je odlučila da posle nekoliko godina progovori o sukobu sa Lukasom, te otkrila da li joj je žao što sa popularnim folkerom više nije u dobrim odnosima.

Pevačica Ivana Selakov i folk legenda Aca Lukas su pre nekoliko godina ušli u sukob, o čemu se naširoko pisalo u svim domaćim medijima, te do danas, nekadašnji prijatelji, nisu izgladili odnose.

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, svađa je nastala zbog njihovog zajedničkog dueta „Svatovi“. Numera je objavljena, a potom obrisana sa Jutjub platforme i to nakon samo 24 sata.

Foto: Zoran Sinko

 

Ivana je sada istakla da joj je žao što je došlo do prekida prijateljstva, ali i saradnje, jer je ovo trebao da bude njihov treći duet, budući da su prethodna dva imala neverovatni uspeh.

– Nije bilo tužbe. Nismo ni u kakvim odnosima, nažalost. Krivo mi je jer smo imali fenomenalnu saradnju sto godina. Logično je da mi je krivo, ali opet kažem, nije do mene – rekla je pevačica za Blic.

Čuvena Žizel Bundšen zaplakala pred kamerama! Voditeljka joj postavila samo jedno pitanje, ona se slomila zbog razvoda od Toma Brejdija (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst