Svi su ostali zatečeni kada su videli da se Jost nije pojavio na defileu, koji je obavezan za sve takmičare „Evrovizije“.

Jost Klajn, predstavnik Holandije, juče se nije pojavio na drugoj generalnoj probi pred finale „Evrovizije“, koje će se održati večeras u Malmo Areni. 

Foto: profimedia

 

Na kraju probe bio je defile, na koji su svi učesnici pomenutog takmičenja bili pozvani. Predstavnici svojih država su izašli i poklonili se okupljenim ljudima u pres centru, a kada se na ekranu pojavilo Holandija, Klajna nije bilo. 

Nekoliko sekundi kasnije na binu je izašla i predstavnica Izraela, Eden Golan, koju su pozdravili aplauzom. 

Foto: Profimedia/Reuters

 

Podsetimo, Jost Klajn je, uz devetoro ostalih finalista iz drugog polufinala, prisustvovao konferenciji za medije. Sedeo je pored Izraelke, a sve vreme je skrivao glavu ispod zastave svoje zemlje, na strani lica koja je gledala prema Eden. Kada je ona krenula da odgovara na pitanja, Jost se u potpunosti pokrio preko glave.

Kada je Eden jedan novinar upitao smatra li da je svojim dolskom sa sobom donela rizik i opasnost za druge takmičare, dodavši da ne mora da odgovori, Jost je doviknuo: „Zašto ne?!“

Umro poznati voditelj na putu ka bolnici! Žalio se da mu nije dobro, a ovo je uzrok smrti

sledeća vest

Originalni tekst