Sunce, planeta vitalnosti, izlazi iz Device i ulazi u vazdušnu Vagu 23. septembra gde će se zadržati do 23. oktobra.

Sunce i Vaga su ključni elementi u astrologiji, svaki s dubokim značenjem i uticajem na ličnost i sudbinu osobe.

Sunce predstavlja osnovnu suštinu neke osobe, njen identitet i karakter. U astrologiji, Sunce je simbol vitalnosti, volje, samopouzdanja i unutrašnjeg svetla koje svako nosi u sebi. Kako je Sunce važan faktor u natalnom horoskopu, njegova pozicija u znaku Vage će imati specifičan uticaj na osobu.

Foto: Shutterstock

 

Težnja ka pravdi

Vaga je znak koji se povezuje s ravnotežom, harmonijom, lepotom i partnerstvima. Osobe rođene s Suncem u Vagi obično su privlačne, šarmantne i skloni mirnom rešavanju konflikata. Imaju duboko razvijen osećaj za estetiku i često se bave umetnošću ili kreativnim zanimanjima. Takođe, skloni su ka pravičnosti i ravnoteži u svim aspektima svog života.

Kombinacija Sunca u Vagi ukazuje na osobu koja teži da izrazi svoju jedinstvenu ličnost kroz harmonične i lepe oblike. Ove osobe su često vrlo društvene i vole da provode vreme sa drugima. Partnerstva su im posebno važna i često traže ravnotežu između svojih potreba i potreba svojih partnera.

Međutim, važno je napomenuti da je svaki horoskop jedinstven i da će i drugi faktori kao što su položaji drugih planeta i aspekti između njih dodatno oblikovati osobnost i sudbinu osobe.

Sunce u Vagi pozitivno će delovati na Vage, Vodolije i Blizance.

VAGA

Sunce u vašem znaku donosi vam novu pokretačku energiju i vitalnost. Ovo je odlična planetarna pozicija za ostvarivanje ličnih snova. U narednom periodu ćete graditi iskrena prijateljstva.

VODOLIJA

Sunce u devetom polju donosi vam mogućnost za daleka putovanja. Promenićete pogled na svet i to će vam doneti pomak. Odlični kontakti sa inostranstvom.

BLIZANCI

Sunce u petom polju unosi više zabave i vedrine u vaš život. Prihvatite pozive za koncerte i zabave. Ukoliko ste slobodni, imate mogućnost da upoznate nekog novog na mestu javnog tipa.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Stiže pun Mesec u Ovnu! 29. septembar je ključan datum - 4 znaka neka se spreme za kraj jednog životnog ciklusa

sledeća vest

Originalni tekst