Ova tri znaka će imati veliki benefit od tranzita Merkura kroz znak Jarca:

Jarac

Emotivni odnosi u ovoj sedmici mogu biti vrlo zanimljivi i doneti vam vrlo strastvene momente sa osobom koju volite. Oni koji su slobodni imaju vrlo zanimljive trenutke sa osobama suprotnog pola. Ima tu više potencijalnih “kandidata” i onih koji vam mogu zapasti za oko, a i vi njima. Neke strasti mogu proključati, neke se emocije mogu probuditi. 

Freepick

Horoskop

Riba

Kako je bilo u prethodnom periodu – sada će vam biti super. Bukvalno najkomplikovaniji period u ovoj godini ste ostavili iza sebe i sada možete lagano napred sa voljenom osobom. Provodite što više vremena zajedno, smejte se, uživajte. Doduše, imaćete vi još uvek u svojoj glavi milion i jedno neodgovoreno pitanje, mučiće vas neke situacije a nećete moći da sa voljenom osobom popričate o tome, ali to će, bar za sada morati da ostane nerešeno. Posao, prijatelji, društvene mreže, bliža okolina – sva će ova mesta slobodnim Ribama davati šansu da upoznaju nekog novog i interesantnog.

Bik

Bikovi ulaze u dane koji im donose dobru energiju, živost, ponovnu zaljubljenost prvenstveno u sebe, a onda i u partnera. Zaboravite ono što je bilo i sada se okrenite provodu, uživanciji, osmehu, društvu, putovanjima a prvenstveno – okrenite se zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom koje će sada funkcionisati mnogo bolje! Ukoliko ste usamljeni – evo vama tokom ove sedmice “strujnog udara” od strane Urana – neko nov i neobičan koga upoznajete preko prijatelja, izlazaka, društvenih aktivnosti i mreža. Biće interesantno, pišu astrousluge.com

bonus video:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst