Godina koja je pred nama je zanimljiva kada se posmatra astrološki jer je Jupiter trenutno u Ribama, ali će ući u Ovna 10. maja, da bi se 28. oktobra ponovo vratio u prethodni znak.

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Ovo smo čekali 1.000 godina – 3 znaka treba da se pripreme za VELIKU SREĆU

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Ovo smo čekali 1.000 godina - 3 znaka treba da se pripreme za VELIKU SREĆU

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD KOJI MENJA SVE! 12. april je datum koji treba da ZAPAMTITE – 3 znaka će doživeti VELIKE PROMENE

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD KOJI MENJA SVE! 12. april je datum koji treba da ZAPAMTITE - 3 znaka će doživeti VELIKE PROMENE


PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Ovo smo čekali 1.000 godina - 3 znaka treba da se pripreme za VELIKU SREĆU


PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Ovo smo čekali 1.000 godina – 3 znaka treba da se pripreme za VELIKU SREĆU

sledeća vest

20. decembra ove godine Jupiter ponovo ulazi u Ovna. Jupiter u Ovnu je period u kojem neće biti nedostiužnih ciljeva. Barem ćemo se tako osećati kada budemo zbog Jupitera u Ovnu grabili životne prilike koje će konačno biti moguće nakon dugog perioda čekanja.

Jupiter u Ovnu je slobodan, nema strah i voli visoke ciljeve. Ovo je period godine u kojem se nećemo plašiti da napravimo prvi korak i tako promenimo budućnost pred nama.

Podsetimo, 10. maja stiže retrogradni Merkur.

STIŽE MOĆAN ASTRO PERIOD KOJI JE POSLEDNJI PUT BIO PRE 150 GODINA! Jupiter konjukcija Neptun – spremite se za DOGAĐAJ GODINE

STIŽE MOĆAN ASTRO PERIOD KOJI JE POSLEDNJI PUT BIO PRE 150 GODINA! Jupiter konjukcija Neptun - spremite se za DOGAĐAJ GODINE

RETROGRADNI MERKUR ĆE NAJVIŠE URNISATI OVA 4 ZNAKA! 10. maj je ključan DATUM, a evo na šta treba da obratite PAŽNJU

RETROGRADNI MERKUR ĆE NAJVIŠE URNISATI OVA 4 ZNAKA! 10. maj je ključan DATUM, a evo na šta treba da obratite PAŽNJU

Jupiter u Ovnu je konkretizacija svega onoga što smo želeli, a nismo imali hrabrosti to i da živimo.

Kada se prisetimo onog popularnog citata sa društvenih mreža "Koliko smeš, tako i živiš", jasno je da Jupiter u Ovnu predstavlja upravo to da imamo hrabrosti da živimo život kakav smo oduvek želeli.

Pixabay

Jupiter u Ovnu od 10. maja

Jupiter u Ovnu je ekspanzija, period kada ćemo sami biti kovači spostvene sreće. Konačno ćemo se probuditi iz dugododišnjeg sna u kojem nam je sve delovalo nemoguće. Jer za Jupiter u Ovnu ne postoje nemogući ciljevi i barijere.

Pozicija Jupitera u Ovnu će biti odlična za Ovnove, Strelčeve i Lavove. Takođe će prijati i Blizancima i Vodolijama.

Zbog ulaska Jupitera u Ovna astrolozi su saglasni da će 2022. godina biti moćna za Ovnove.

OVAN – Jupiter u prvom polju ličnosti donosi velike ambicije, neverovatnu sreću i obrt koji će vam odgovarati. Imate šansu da ostvarite nešto što vam je dosad delovalo nemoguće. Ovo je lična transformacija, pa ćete posedovati harizmu koja će osvajati ljude u vašem okruženju. Vi ćete bez preterivanja biti znak koji će najviše napredovati u 2022. godini.

Pixabay

STRELAC – Pred vama je godina koja će doneti potpuni preokret u ljubavi. Ukoliko ste slobodni, brzinom munje uletećete u romansu koja može da vam promeni život. To će biti kombinacija flerta i stresti koju ste dugo čekali. Ukoliko ste u dužoj vezi, moguće je venčanje ili proširenje porodice. Pripremite se za zaljubljivanje.

LAV – Jupiter u Ovnu donosi vam pre svega priliku za putovanje! To je neka daleka destinacija koja može da vam promeni život. Takođe, pripremite se da ćete do 28. oktobra intenzivno učiniti nešto novo što može da unapredi posao koji radite. Ukoliko ste mladi, idealan je period za studiranje. Takođe, godina će biti pogodna za Lavove koji se bave izdavaštvom.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

PROČITAJTE JOŠ

Original Article