Bivši zadrugarski par, Dalila Dragojević i Filip Car, obeležili su petu sezonu “Zadruge” burnim svađama, a već dugo se priča o tome da su se pomirili.

Iako je Filip zaprosio Aleksandru Nikolić pred kamerama Pinkovog rijalitija, njih dvoje su nedavno raskinuli, ali su se i ponovo pomirili.

Međutim, u poslednje vreme se spekuliše da su obnovili romansu, a svojim postupcima dodatno podgrevaju ovakva nagađanja.

Naime, dok je Dalila uživo igrala meč na Tiktoku, Car je dao giftove protiv nje kako bi izgubila. Ovo njihovim fanovima nije promaklo, a iznenađenje na njenom licu bilo je očigledno.

Aaaaa! Ko je ovo uradio?! Filip Car?! – urlala je Dalila šokirano što je izgubila meč i dodala:

Zašto ljudi mene proganjaju po ovim lajvovima? On ulazi da meni skine pobede, zamisli tog mozga! Ostavi me na miru, završio si sa mnom priču odavno. Zašto ulaziš uopšte u lajv gde sam ja?

Iako je Filip trenutno u Crikvenici, mnogi misle da igra dvostruku igru, te da planira da opet smuva Dragojevićevu, a šta je istina ostaje nam da vidimo.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst