Popularna pevačica Tijana Bogićević sinoć se pojavila na “Banjaluka festu”, gde je nastupao svetski priznati virutoz na violini Nemanja Radulović, sa svojim orkestrom “Double Sens”.

Tijana je pre koncerta otkrila da jedva čeka da čuje Nemanju.

Ovo je nešto ozbiljnije, jedva čekam Nemanju da slušam. Volim kad nam naši ljudi osvetle obraz u svetu, ovo će biti baš jedan poseban koncert, jedva čekam da ga slušam – rekla je Bogićevićeva za Republiku i dodala:

Foto: ATA Images

 

Volela bih i ja da pevam na ovom festivalu, organizacija je svake godine sve imponzantnija.

Pevačica kaže da joj je najbitnije da njena muzika traje.

Stigla sam sa mora, dovezla se, više sam u kolima ovih mesec dana, ovo mi je negde uživanje. Ja sebi kažem da je svaka godina moja, samo pozitivno gledam na sve, ali ova posebno, dve nagrede nisu malo. Neka drugačija muzika su sad hitovi, ali moja muzika traje. To je ono što mene najviše zanima kad je u pitanju diskografija – istakla je ona i otkrila da je zgrožena današnjim tekstovima:

Foto: ATA Images

 

Nemam pritisak kada stvarm novu muziku, ali pritisak je svima da to bude hit, a za to nema recepta. Ne obazirem se na to. Kao što sam rekla, meni je bitno da to traje. Pravim pesme, za svakog ima nešto. Uvek sam pazila, meni se i ne sviđaju tekstovi koji su onako, neinteligentni, želim da naslikam baš neku sliku, da ima neko značenje. Ti tekstovi su sve gori i gori. Pre 20 godina smo mislili da je “Kralj kokaina” šokantan, a to je sada ništa naspram onoga što se danas forsira mladima. To je sada neka polemika… Mogli bismo drugo ovde da pričamo.

Foto: ATA Images

 

Tijana kaže da u moru novih izvođača ipak ima onih koji joj se dopadaju:

Uh, ima ih sigurno, ne mogu sad na prvu da se setim. Uhvatili ste me ovako… Nije sve loše, ima i dosta toga dobrog. Iva Lorens mi je odlična, ona je mlađa generacija i ima svoj fazon, alternativa. Filip Baloš je divan… – rekla je ona.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ana i Aca beže iz Srbije!? Dobili dojavu da Zvezdan sprema napad, o svemu obaveštena policija!?

sledeća vest

Originalni tekst