Slađa Lazić Poršelina ove godine stigla je do superfinala Elite i veoma je ponosna na sebe zbog toga.
Slađa je u Eliti vodila je mnoge ratove, sklopila divna prijateljstva, a ono što je rekla na kraju je mnoge i iznenadilo i oduševilo.

Naime, ona je priznala da joj je najdraži muškarac iz rijalitija Lazar Čolić Zola, te je na taj način otkrla da sa njim planira kontakt i nakon Elite, pa smo odlučili da pozovemo Slađu kako bi nam otkrila da li su se njih dvoje čuli i šta se devašava između njih:

  • Čula sam se sa Zolom, pitao me je kako sam, šta radim. Vidjeti ćemo se kada on dođe u Beograd ili ja odem kod njega. Vidim da mu je ostala žal, jer me zove na video poziv u kasne sate, a u kasne sate se zovu samo osobe koje se vole – otkrila nam je Slađa pa dodala:
  • Poslao mi je lijepu poruku, gdje mu je podrška napisala da sam ja jedina prava djevojka za njega, i da ja jedina poštujem njegov majku, što je istina.

Mnogo se pričalo o tome da Slađa ima dečka, a ona nam je sada otrkila da li je to istina:

  • Ja nemam dečka, samo flertujem i zezam se, takva sam i ojsećam se savršeno. Sada se družim sa mojom drugaricom Aneli, uživimo u životu, a ja, pa ja ću biti djevojka najmoćnijem i najbogatijem frajer, onom koji me najviše voli i koji će mi dati svijet na dlanu!

(Express / Pink)

Originalni tekst