Karijeru Vesne Zmijanac obeležili su mnogi hitovi, a život jedan muškarac s kojim se ostvarila u ulozi majke 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Vesna Zmijanac godinama je na domaćoj muzičkoj sceni. Publika je zavolela još dok je bila mlada, a osim karijere javnost je oduvek interesovao i njen privatni život.

Ipak, ona nikada nije bila neko ko je o tome želeo da govori javno. Upravo zbog toga njenog supruga, Vladu Jovanovića retko ko zna. 

Naime, Vesna se kao mlada udala za muškarca kojeg je volela i iz te ljubavi se rodila njihova ćerka, Nikolija Jovanović

Prvi suprug Vesne Zmijanac je doktor ekonomskih nauka, a nikada nije bio neko ko je voleo pažnji i ko se sklanjao od medija. Iako Vesna nikada nije krila ko je otac njene ćerke, veći deo javnosti ne zna o kome se radi.

Kao što smo već napomenuli, reč je o Vladi Jovanoviću, koji je svojevremeno radio kao šef marketinga RTS-a. Godinama ga je pratio glas šarmera i moćnog čoveka, a pričaju i da je Nikolija lepotu, pored majke, nasledila i od njega.

Nakon razvoda od Vesne, Vlada se ponovo oženio i u drugom braku dobio još dvoje dece, ćerku Teodoru i sina Luku.

Vesna Zmijanac sa Vladom Jovanovićem ima ćerku Nikoliju, poznatu pevačicu
Vesna Zmijanac sa Vladom Jovanovićem ima ćerku Nikoliju, poznatu pevačicufoto: Instagram Printscreen

Poznato je da Vlada nije voleo javnost, a nije bio presrećan ni zbog toga što je njegova i Vesnina ćerka odlučila da se bavi pevanjem, što je potvrdila i sama Nikolija.

Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem – rekla je ranije Nikolija za jedan magazin.

Jedan od retkih momenata kada je javnost imala prilike da ga vidi jeste nakon Nikolijinog porođaja, kada je došao u bolnicu kako bi posetio ćerku i unuku.

Originalni tekst