Uvek vam je oko televizora, po stolovima i raznim drugim mestima prepuno stinica sa kojima ne znate gde ćete. Sada lako možete da ih rasporedite, jer imamo sjajan predlog za vas kako da dobijete taj dodatni prostor bilo u vašoj kancelariji ili kod kuće. Ne moratea da bušite zidove za kojekakve stalke i police – pogledajte OVDE .

foto: Promo
foto: Promo

Polica koja se kači za gornji deo TV-a ili monitora je kao stvorena za brojne sitne stvarčice koje želite da su vam na dohvat ruke. Ona je superkorisna, praktična i neverovatno lako se montira: samo je zavrnete, bez ikakvog bušenja, lupanja eksera i pravljenja krša. Ona je kao stvorena za odlaganje

daljinskog upravljača, za ruter, za heftalicu, olovke i druge papiriće.

Gde je možete pronaći? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Dodatna prednost je ta što je sada njena cena SNIŽENA.

Stalak
foto: Promo

Pored navedenih stvarčica, ona takođe može da posluži i za neke manje dekorativne predmete koji će vam ulepšavati svaki dan. Recimo, tu možete držati neke patuljaste biljke u saksijicama, ramove za slike ili neke druge ukrasne predmete. Dimenzije su 33 cm x 16 cm.

Gde je možete pronaći? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Dodatna prednost je ta što je sada njena cena SNIŽENA.

Originalni tekst