Proslavljena glumica je bila u braku sa političarem i novinarom i sa njim dobila dvoje dece.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zavoleli smo je u seriji Srećni ljudi kada je tumačila lik Natalije Šćekić, a iza nje još mnogo maestralnih uloga. Glumica Ljiljana Dragutinović ne voli mnogo da govori o svom privatnom životu, ali se zna da iz braka sa Miloradom Vučelićem ima sina i ćerku.

O njenoj ćerki Ani Vučelić ne znamo mnogo toga, osim da je na neki način, krenula maminim stopama, pa je njoj pozorište druga kuća. Ana je pozorišna rediteljka i u braku je Veljkom Mićunovićem, crnogorskim rediteljem, s kojim ima sina.

Sudeći po fotografijama, lepotu je nasledila od majke, a kod Marije Kilibarde smo imali priliku da vidimo i kako Ana izgleda.

Ljiljana je jednom govorila o ćerkinoj želji da krene njenim stopama.

– Kada sam starijeg unuka šetala Knezom, bila je izložba u SANU Edgara Degaa… Napisala sam poruku njegovom ocu da smo na izložbi. A on kaže: “Nemoj, molim te! Ima nas toliko umetnika u porodici”. Moja Ana je završila fakultet od kojeg se moglo lepo zarađivati, ali ona je htela pozorište. Kada je krenula sa drugaricama da ide u pozorište bilo je ide da gleda, ali kada je krenula sama, znala sam da nema spasa – rekla je glumica.

Marija Kilibarda u društvu Ane Vučelić
Marija Kilibarda u društvu Ane Vučelićfoto: Instagram/printscreen

Iako su deca poznatih roditelja, Ljiljana se uvek trudila da ih poštuje i osluškuje njihove želje, te da nikad ne osete pritisak javnosti.

– Meni to ne smeta, ali njima verovatno nije svejedno. Oboje su odrasli ljudi. Ja sam njih vaspitavala donekle, a odnekle vaspitavaju oni mene, i to je normalno. Trudim se da ne ličim na svoje roditelje i da od silne brige ne postanem dosadna. Kada sam bila mala, razmišljala sam: „Ma, samo vi pričajte, ja teram po svom.“ Tako verovatno i moja deca razmišljaju. Moramo imati sluha za svaku novu generaciju koja dolazi. Poštujem svoju decu, osluškujem ih i, verujte mi, prosto istražujem koji bi trenutak bio najpovoljniji da im nešto kažem – istakla je ona.

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić
Marija Kilibarda i Branislav Vučelićfoto: Instagram

Podsetimo, Marija Kilibarda je u srećnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, rediteljkinim bratom i sinom slavne glumice.

Originalni tekst