Tea Tairović (25), pevačica, bila je gošća emisije “Zvezde Granda – specijal” 2021. godine i u jednom trenutku demonstrativno je napustila emisiju.

Tokom njenog gostovanja kod voditelja Siniše Medića, kada su se postavila intimna pitanja i razgovaralo o njenom privatnom životu, Tea je ustala iz svoje stolice i napustila emisiju.

Svi su bili iznenađeni pevačicinim postupkom, kao i načinom na koji voditelj postavlja pitanja. Sada, konačno, otkrivena je istina.

Siniši je postavljeno pitanje da prokomentariše skandal sa Teom, a on je javno priznao da je to sve bio dogovor, kao i da su za to znali i publika i svi ostali koji su se u tom trenutku nalazili u studiju.

Foto: Miloš Rafailović

 

– Tea Tairovic je bila prosto dogovorena. Svima priča da to jednostavno nije istina. Ona se, između ostalog, nije ni preterano oglašavala, ali ljudi koji su bili u studiju i publika i gosti znaju da je to bio naš dogovor. Čitava scena je bila dogovor – rekao je Medić.

Podsetimo, Teu je voditelj Siniša Medić, između ostalog, pitao i da li joj je eksplicitni snimak, koji je procurio u javnost, pomogao u karijereri, ona je odbila da mu odgovori, a bila je i vidno iznervirana. Nakon što je izvela svoju pesmu, Siniša je pitao Teu da li može da bude sa jednim muškarcem, ili mora da ima dva partnera, što ju je potpuno razbesnelo, pa je promenila i izraz lica.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Desingerica prvi put progovorio o hapšenju:

sledeća vest

Vesti

Marko Đurić o Vučićevom govoru u UN: Ponosni na predsednika! Srpska lista: Vučić potvrdio da je veliki državnik!

Politika

Srpska lista: Vučić potvrdio da je veliki državnik!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je svojim govorom pred Generalnom skupštinom UN potvrdio da je veliki državnik, i da Srbija nije šaka zobi koju svaka vrana može da pokljuca, već država sa ozbiljnom državotvornom tradicijom, principima i slobodarskim idealima, saopštila je Srpska lista povodom govora koji je u UN održao predsednik Srbije.

Vučić sa potpredsednikom Kine: Glavna tema - Kosovo! Direktno, ozbiljno i dostojanstveno! Orlić o Vučićevom nastupu u UN: Govorio je predsednik slobodne i samostalne države! Direktorka RFZO: Od 2017. godine stavljeno 80 inovativnih lekova na listu

Društvo

Direktorka RFZO: Od 2017. godine stavljeno 80 inovativnih lekova na listu

Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) Prof. dr Sanja Radojević Škodrić rekla je danas da je RFZO poslednjih godina značajno unapredio dostupnost inovativnih lekova višestrukim povećanjem budžeta za njih i dodala da je od 2017. godine do 2023. godine na listu stavljeno 80 lekova za različite, maligne i nemaligne bolesti.

Originalni tekst