Ana Volš, koja je, navodno odrasla u Beogradu, naručila je vožnju za međunarodni aerodrom Logan u Bostonu za 4 sata ujutru kako bi otputovala za Vašington na posao u firmi za nekretnine, ali joj se tada izgubio svaki trag.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije.

Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. 

printscreen instagram anawalshe

Ana Volš sa suprugom Brajanom i sinovima

Šta bi u današnje vreme trebalo da se učini kako bi u svetu i zemlji bilo što manje ovakvih slučajeva, da li su za to krive žene koje biraju pogrešne muškarce, dosta trpe itd… 

Ceo slučaj je potresao svetsku i domaću javnost, a mi smo povodom toga želeli da čujemo mišljenje naše voditeljke Bojane Ristivojević koja je iz svog ugla prokomentarisala ceo sučaj, ali nam i otkrila da li se i sama susrela nekada sa nekom vrstom nasilja od svojih partnera.  

– U svakom društvu u kojem se krivica prebacuje na žene na snazi su konzervativni obrasci koji moraju biti srušeni i prevaziđeni. Takvo zamenjivanje mesta dželata i žrtve stvara ambijent u kojem se žene osećaju nesigurno, nebezbedno i ugroženo dok su njihovi nasilnici ohrabreni da nasilje čine i dalje. Lično se nikada nisam susrela sa vom vrstom muškaraca ali sam nesebično ohrabrivala žene koje jesu. Nema trpljenja, mora se dići glas – rekla je Bojana za naš portal.

Public

Bojana Ristivojević

BONUS VIDEO: 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst